SSuk Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mam mensi problém. vždy když hraju hru, tak se mi PS3 po chvili zasekne zkousel jsem 3 ruzne hry (motorstorm, fifa a killzone) a pokazde se to stalo nekdy se to stane drive, nekdy pozdeji. nekdy je mozne vratit se do XMB a nekdy bohuzel ne nevite cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 co mas za verzi ps3? podle mne se ti prehriva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 60GB. da se to prehrivani nejak vyresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 dej ho na misto kde neni takove teplo, treba pod okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 musis mit kolem ps3 z kazde strany misto aspon 30cm at muze dychat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mista kolem ni mam dost. a v pokoji mam docela dost chladno. neexistuje nejaky pridavny vetracek? nebylo by dobry ji nechat pripadne nekde v servisu nechat uvnitr vycistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toman.kopecky Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jestli máš slim/nebo fat je jedno rozeber ps3 vysaj třeba prach ne jiný nečistoty pak ti to půjde mě se to stáva tř. když ho utírám mokrýma ubrouskama a mám ve vnitř prach (mám slim 320gb) doufám že sem ti pomohl:roll::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:!::!::!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Důrazně NEDOPORUČUJI vysávat jakoukoliv elektroniku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já velmi doporučuji rozebrat a za pomocí pinzety,stlačeného vzduchu a mokrého hadříku vyčistit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Kdyz mas FATko zkus vypnout konzoli zezadu a pak podrzet EJECT a zapnou konzoli zase tim vypinacem, meli by se spustit vertacky na maximum a vsechen prach by mel jit ven, funguje to i na slimu. Tady je video: Na slimu je to stejny akorat musite vyndat a zandat kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 60GB Tipické.....ty topěj jak hovado.....mam dom 60gb a 80gb plejny a 60tka je topení oproti 80gb verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SSuk
mam mensi problém. vždy když hraju hru, tak se mi PS3 po chvili zasekne
zkousel jsem 3 ruzne hry (motorstorm, fifa a killzone) a pokazde se to stalo
nekdy se to stane drive, nekdy pozdeji.
nekdy je mozne vratit se do XMB a nekdy bohuzel ne
nevite cim by to mohlo byt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.