Kolda Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Můžu se zeptat na vaše názory jaké máte zkušenosti, funkčnost, jestli se pěkně drží atd... tady je http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 hral sem na ni akorat u kamose a zavist velka :-) je to nakou dobu zpatky , byl sem sice konzolar ale jako podle me super mys ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ok dik si ji plánuji koupit mam taky podobnou ale blbne mi pravé tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Je to určitě super myš a tvar je dobrej já mam lepší model Logitech G5 laser a ten má tvar skoro stejnej a perfektně mi sedí v ruce. Tu myš používá na hraní dost lidí takže špatná koupě to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 osobně mám tuhle myš už 4 roky a jsem s ní naprosto spokojenej. Nic lepšího jsem v ruce zatím nedržel a ani snad nechci. Vyhovuje mi ve všech parametrech...Nemá chybu :)) PS, ne každému musí padnout do ruky a ne každý bude spokojený s její váhou... Kamarádovi například vůbec nesvědčí. Doporučuji si ji před koupí ohmatat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 mam starsi model MX510 a ted se podrz uz 6let! sice uz nejede pravy tlacitko, mys je zdevastovana potem, ale za to muze PG kariera... nejlepsi kup spolu s http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?active_tab=systemRequirements&pid=087 ... mel sem v ruce obe a microsoftka me sedi vic, protoze je jeste vetsi nez MX518, ale jako mam velikou ruku no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Logitech MX518 mám a můžu ti ji doporučit. Hraje se sní suprově... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.