Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ahoj, hele měl bych dotaz. Vím, že je asi dost amatérskej, ale s kámošem jsme zkoušeli spustit Borderlands po hamachi. Nejdřív mu starší verze hamachi psala nějákou chybu se sítí. Tak jsme zkusili novější verzi. Ta šla v pohodě. Vytvořil jsem místnost on se ke mě přidal, prostě vše v poho. Když jsem šel do hry a založil hru, tak nastal problém. Kámoš žádnou založenou hru neviděl. Zkontrolovali jsme Firewally jestli jsou vypnutý a byli. Nevíte proč to nejde?:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Pokud si dobře vzpomínám, tak nám to s kámošem šlo. Měli jsme ale na borderlans nějakej patch, to možná bude tím :) . A seš si jistej, že se hledáte v LAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jo určitě se hledáme v LAN. Nevíš jakej patch to byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Nejjednodušší způsob je asi zahrát is přes Garenu.Tam se Borderlands hraje,sám sem tam hrál a jde to v poho žádné hamachi,žádné problémy.Můžeš založit hru a pozvat ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Na to je ale potřeba originálka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Máte oba Windows7 ? Na garenu nepotřebuješ origoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jo jo, oba máme Windows Seven a oba máme neorigo. (Teď si vzpoměl, že jsem se ho vlastně neptal jestli na to dával nějáký patch:-X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Myslím, že to bude těma windows7 protože mě se nespojí Call of Duty 5 Nazi zombie přes hamachi s kámoše co má windows7 ale s jiným kámošem se mi to spojí protože má WindowsVisrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hmmm. Ještě zkusim tu Garenu. To je něco jako hamachi ne?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Skvělý. Já se už přes Garenu připojim. Teď počkat jestli to půjde jemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.