azumaninja Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Cau hele chci se zeptat jestli mi vemou brickle psp na reklamaci?A ma stim nekdo zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Vemou, mne ho vzali uz 2x po jednom semi-bricku a nejakem neznámem typu brick :lol: Hlavne bud v klidu a rekni ze vypnul sem ho a neslo zapnout... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Hele a kdyz ho reklamnu 3x daj mi prachy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Kdyz bude stejan chyba 3* tedy nesel zapnout :D tak ju ;) tri stejne chyby=reklamace a nebo 4 ruzne =reklamace ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 muzu si briknout psp pokud z CF upgraduju na oficialni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Tak dik zkusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 muzu si briknout psp pokud z CF upgraduju na oficialni?vzdicky je tu nejaky procento ze se povede brik kdys menis CFW nebo FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Ale co když reklamuju PSP a dostanu nový tře s FW 3.40 :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 tak se nedá nic dělat jen to bricknout zase at ti vrati prachy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Cau hele chci se zeptat jestli mi vemou brickle psp na reklamaci?A ma stim nekdo zkusenosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts