Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStores hledá právě vás

g0.dNb

Recommended Posts

Dobrý den,

chtěl bych vám napsat o novém projektů i o co se jedná.PlayStores je nová firma která bude podnikat v poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály,návrhářská, designérská, aranžérská činnost.Ano jak jste se mohli do číst tak chystáme rozjíždět větší projekt který má v plánu pomáhat hráčům tak i herním klanům či portálům.

Již jste se mohli dočíst pár informací o PlayStores tak teď si řekneme jaké služby chystá pro vás.Vždycky je těžké vybrat herní server tak aby byl levný ale také kvalitní s tím u nás nebudete mít problém.Jestli jste soutěživý typ tak máte šanci soutěžit o herní trička,mikiny,opasky,čepice .Za co bych asi byl hrdý na to že náš budoucí sponzor s kterým si velmi rozumím pomohl mé firmě že obětoval herní konzole XBOX 360,PLAYSTATION PORTABLE,Nintendo Wii.Turnaje se budou konat ze začátku jen přes internet ale později by se měli přemístit a odehrávat v naši herně.Rezervace serverů zadarmo a ihned vás nemine opravdu se máte na co těšit.

Právě je čas se dozvědět koho hledáme.

Hledáme lidi kteří se chtějí projevit a ukázat se v internetové televizi,při pozdějším růstu diváku na při vašem vysílaní tak se odměňuje finanční odměnou podle toho o kolík se zvýší sledovaní.

Konzole:

- Počitač

- Playstation 3

- Playstation Portable

- XBOX 360

- Nintendo Wii

Hry:

- Counter-Strike 1.6

- Counter-Strike Source

- Call of Duty 2

- Call of Duty 4

- GTA

- Left 4 Dead

- Lineage 2

- Warcraft 3

- World of Warcraft

Podmínky pro volné pozice najdete zde dole.

Podmínky pro Moderovaní:

- Znalost o čem chcete moderovat

- Mluvit plynule česky

- Dostavit se v čas na vysílaní

- Neurážet či nezesměšňovat nikoho

- Odpovídat na dotazy od diváku

Podmínky pro Hlavního administrátor - herní sekce:

- Mít perfektní znalosti o hře

- Mít čas vykonávat práci

- Řešit stížnosti na adminy

- Udržovat servery v perfektním stavu (amxmod apod.)

Podmínky pro Administrátora - herní sekce:

- Znát pravidla a postupovat podle nich

- Hrát na serveru

- Řešit stížnosti na hráče

- Pomáhat hráčům

Grafik/Programátor/Kodér:

Grafik:

Náplň práce:

- tvorba grafiky internetových prezentací, e-shopů, portálů

- vymýšlení internetových kampaní

-
Zajímavá práce v kreativním prostředí

- tvorba animací a bannerů

- tvorba logotypů a firemního designu

Požadavky:

- praxe a dostatek referencí

- zájem dělat zajímavé weby a aplikace

- velmi dobrá znalost Photoshop, Flash

- kreativní myšlení

- dobré komunikační schopnosti, práce v týmu

- touha se rozvíjet a stále se učit něco nového

Nabízíme:

- zázemí stabilní firmy

- možnost profesního růstu

- pružnou pracovní dobu

- odpovídající platové ohodnocení

Podmínky pro Programátor:

- ještě doplníme

Podmínky pro Kodér:

- ještě doplníme

Všechny přihlášky do PM prosím,jinak se může stát že to přehlídnu a to bych nerad.Těšíme se na vás a přejeme vám další krásny den.

Jestli mě tu nezastihnete tak se vám omlouvám vyřizují papíry pro ohledně firmy a k tomu mě čeká napsaní smlouvy a uzavření se sponzorama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys hledal nejake redaktory, nekoho pres ono IT poradenstvi nebo webove portaly, tak dej vedet ;)

- psal jsem pro GamePark.cz (placena pozice)

- IT poradenstvi .. ohledne serveru jen neco, ohledne desktop reseni myslim ze neni neco co bych se nezvladl doucit :)

- webove portaly .. stim mam take nejakou zkusenost

Odkaz ke komentáři

Kdybys hledal nejake redaktory, nekoho pres ono IT poradenstvi nebo webove portaly, tak dej vedet ;)

- psal jsem pro GamePark.cz (placena pozice)

- IT poradenstvi .. ohledne serveru jen neco, ohledne desktop reseni myslim ze neni neco co bych se nezvladl doucit :)

- webove portaly .. s tím mam také nějakou zkušenost

Technické oddělení tam je pozice placená ale musel bys zvládnout úpravu serveru a pomáhat lidem s technickými potíži.Dam příklad zákazník si u nás objedná službu herní server či webhosting a bude mít problémy tak vám napíše a vaši povinnosti bude se mu snažit pomoct a vyhovět tak aby byl zákazník spokojený.

EDIT: Zapomněl jsem říct ale myslím si že to je jasné udržovat počítačový server v chodu 24 h denně,jestli bude probíhat úprava,restart serveru a nastanou potíže a server bude přes 10 minut vypnutý je tvoji povinnosti informovat na webové stránce co se děje.Jakmile se tohle stane tak u každého stroje bude zálohovací systém Baracuda který zálohuje až 30 GB takže budeš muset přepnout na jiný stroj aby služby které poskytujeme nestáli dlouho vypnuté.

K tomu IT bych dodal že chystáme recenze o HW,SW.

Odkaz ke komentáři

OK měl bych zájem o X-360. Ale potřeboval bych info o natáčení...kde se bude natačet ?

Dobrý den,

o místě natáčení se ještě rozhoduje i kvůli tomu že ještě hledáme kancelářské prostory pro umístěni studia a počítačové herně.Jinak jestli máš stále zájem tak napiš v jakém okolí bys mohl vysílat.

Odkaz ke komentáři

Jakou vlastníte, budete si půčjovat, techniku?

Máš na mysli čím chystáme natáčet?Jestli ano tak techniku na natáčení nám přislibíl náš sponzor za zveřejnění jména firmy v internetové televizi,naši sponzoři budou zviditelnění až při spuštění webové stránce.

Pronájem kanceláří jde již už z moji kapsy takže se nemůže stát že moderátor nebude puštěn do studia.

Jak chystáme budoucnost studia?Studio na natačení máme v plánu vylepšit přidáním LCD televize,konzole pro testovaní her.

Odkud máme peníze na vylepšovaní?Peníze z gamehosting,webhosting,domén a vytváření grafických vzhledu a redakčních systému půjdou na platy pro pracovníky,a vylepšení počítačové herny i studia.Je to mnoho ale máme kvalitní a známé sponzory kteří nám mají pomoct pomáhat při startu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, projekt mě velmi zaujal, měl bych zájem o pozici moderátora ( PS3 + PSP ). Myslím si, že co se týče těchto konzolí a her na ně, tak se dost vyznám. Jinak jsem také psal pro cca 5 herních serverů a díky tomu, že máme na škole rétoriku si myslím, že můj mluvený projev je velmi dobrý. Na natáčení bych mohl dojet v okolí opavy, ostravy a klidně i do karviné ( koukám, že ji máš jako bydliště ).

Odkaz ke komentáři

Zdravím, projekt mě velmi zaujal, měl bych zájem o pozici moderátora ( PS3 + PSP ). Myslím si, že co se týče těchto konzolí a her na ně, tak se dost vyznám. Jinak jsem také psal pro cca 5 herních serverů a díky tomu, že máme na škole rétoriku si myslím, že můj mluvený projev je velmi dobrý. Na natáčení bych mohl dojet v okolí opavy, ostravy a klidně i do karviné ( koukám, že ji máš jako bydliště ).

Jsem velice potěšen že náš projekt vás zaujal,pozice PSP a PS3 nejsou obsazené takže jsou volné ale zaleží na vás jestli máte tolik času.Sice kdy chcete vysílat si zvolíte vy,můžete si přívést i nějakého hosta.Jestli máš nějaké dotazy tak mi můžeš napsat PM.

Odkaz ke komentáři

Jsem velice potěšen že náš projekt vás zaujal,pozice PSP a PS3 nejsou obsazené takže jsou volné ale zaleží na vás jestli máte tolik času.Sice kdy chcete vysílat si zvolíte vy,můžete si přívést i nějakého hosta.Jestli máš nějaké dotazy tak mi můžeš napsat PM.

Času mám dost, můžu se přizpůsobit podle toho, jak to bude nutné :)

Odkaz ke komentáři

ahoj chtel bych se zeptat nake stranky jsou nebo budou? (mas tam jeste ode mne PM tak odepis, dik)

Omlouvám se nemám momentálně čas jinak stránky jsou ve stádiu příprav pracuje na tom tým pracovníku z grafického studia,jinak se již zařizuje počítačová kavárna se studiem.Ještě nemáme zajištěné počitače ale studio již je připravene až na vybavení k nahravaní to teprv máme obdržet.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se nemám momentálně čas jinak stránky jsou ve stádiu příprav pracuje na tom tým pracovníku z grafického studia,jinak se již zařizuje počítačová kavárna se studiem.Ještě nemáme zajištěné počitače ale studio již je připravene až na vybavení k nahravaní to teprv máme obdržet.

a můžu se zeptat kde ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu