ice22222 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Japanese will release CFW KTYK6.20 of 6.20 CFW in In January 23rd. About CFW KTYK6.20(PSN only) English - You can connect Play Station Network of FW6.20 (Login, and so on...) - Direct boot Recovery Mode in XMB (Bundling with CFW-KTYK files , "How to Use") - You can take videos of what is happening on PSP screen using a plug in,takemovie.prx(Beta version) - Many PSP ISO games are compatible with save date - You can boot ISO as usual - Custom firmware compatible with PSP 1000 and PSP 2000 with an unhackable motherboard. - Memo zdroj: http://crackinweb.web.fc2.com ted akorat otazka jestli to zase neni fake... osobne bych rekl ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 osobne si myslim ze to je taky fake ale jestly ne tak to bude super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 No mně se to moc nezdá :? Custom firmware compatible with PSP 1000 and PSP 2000 with an unhackable motherboard.Takže na TA-88v3 (2000) to pujde, ale na TA-90v2 (3000) ne? You can take videos of what is happening on PSPscreen using a plug in,takemovie.prx(Beta version) Jestli jsem to dobře pochopil, tak by to mělo natáčet obrazovku PSP v realnym čase? Něco jako Fraps pro PC? To bych chtěl vidět, jak to PSP utáhne třeba při hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 já doufám že se to povede...jelikož mám ofw 6.00 a díky tomu jsem v pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 tohle ti od 6.00 ofw nepomůže...je to jenom náve verze cfw, a ne nějakej univerzální instalator pro všecfhny verze......a na to ''frapsování'' bych byl taky zvedavej, stejne jako na v3 desky......fake.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Max: omg, tohle by ti stejne nepomohlo! Jak by jsi asi z OFW nainstaloval CFW? Premyslej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 fake tak jak sem psal na zacatku. proto je tady lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts