Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy po instalaci Win 7

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

Zdar mám problém,včera sem nainstaloval 7 1) problém je že při načtení winů vše ok jen ten problém že v pc byli ůplně všechny data co tam byli předtim a to vůbec právě nechci.

2)problém dneska to pouštím a nějak semi to už vůbec nechce načíst,myš reaguje komp jako že něco dělá ale prostě po načtení loga černej monitor´a nějak to nejde,co stim pls?

Při instalaci sem dal ultimate 64x,potom instalace s připojením k netu apod.Je v tomhle probĺém?:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jestli mluvis a naformatovani hardisku tedy se vymazou vsechna data, tak nainstaluj windowsy znovu a akorat jak tam vybiras kam se to ma nainstalovat tak kazdej hardisk muzes po kliknuti na nej naformatovat nekde tam dole v moznostech uz si to nepamatuji

Paráda,jeden prblém vyřešenej.Ted už jen jak a kde to mám naistalovat a jestli pak mám při instalaci pustit instalaci s internem aby mi to šlo už nainstalovat:?

Odkaz ke komentáři

• 0

Instalaci proveď bootováním (nikoliv instalací ze systému). Vlož DVD do mechaniku a restartuj PC. Tam ti nabídne zformátovat disk a instaluješ...

V BIOSU musíš mít nastaveno bootovaní v tomto případě musíš mít nastavenou jako první DVD mechaniku a HDD až jako druhý.

Doporučuji instalaci X86 verze (pro někoho kdo neví proč chce X64 je to rozhodně lepší/bezproblémovější řešení).

Odkaz ke komentáři

• 0
Instalaci proveď bootováním (nikoliv instalací ze systému). Vlož DVD do mechaniku a restartuj PC. Tam ti nabídne zformátovat disk a instaluješ...

V BIOSU musíš mít nastaveno bootovaní v tomto případě musíš mít nastavenou jako první DVD mechaniku a HDD až jako druhý.

Doporučuji instalaci X86 verze (pro někoho kdo neví proč chce X64 je to rozhodně lepší/bezproblémovější řešení).

Tak x64 tam dávám kvůli 64 bit,nebo tam mám dát x86? ted už mám jen problém že vše udělám jak mám a pak už je dokončení instalace komp se resetuje najede logo a už jen reaguje myš,komp něco dělá ale furt se nic neděje,prostě to trvá hrozně dlouho.Je tohle normální?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak x64 tam dávám kvůli 64 bit,nebo tam mám dát x86? ted už mám jen problém že vše udělám jak mám a pak už je dokončení instalace komp se resetuje najede logo a už jen reaguje myš,komp něco dělá ale furt se nic neděje,prostě to trvá hrozně dlouho.Je tohle normální?

prosimtě co máš za počítač? nemáš nějakou vykopávku? ... jinak nechápu co bys chtěl instalovat na internetu, ten se neinstaluje a nebo nechápu co o něm tady furt plácáš ... a piš trošku srozumitelnějc

Odkaz ke komentáři

• 0
prosimtě co máš za počítač? nemáš nějakou vykopávku? ... jinak nechápu co bys chtěl instalovat na internetu, ten se neinstaluje a nebo nechápu co o něm tady furt plácáš ... a piš trošku srozumitelnějc

Vykopavku máš možná tak ty a s internetem nic instalovat nechci,sem psal že při instalaci se mě to ptá nato jestli chci aby instalace byla při spuštěnym netu kvůli aktualizacím.A jestli nechápeš tak sem ani nepiš

Odkaz ke komentáři

• 0

Jinak už sem došel skoro ke konci instalace,najelo tam jestli chci: automaticka ochrana a vylepseni systemu windows

mam dat pouzit doporucene nastaveni nebo instalovat pouze dulezite aktualizace,pak tam je jeste zobrazit dotaz pozdeji?

Než sem ještě ani nic nezvolil tak mi zas skočila obrazovka do černa,je divný že až za hodinu se monitor vypne do spánku a zase ho zbudim tak to tam nejspíš bude.Jinak do tý doby ne:roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

ty seš dobrej blbeček žádáš o radu a eště držkuješ ... jinak vážně se nauč psát trošku srozumitelně, kdyby si tak psal, tak ti třeba někdo poradí ale takhle ptz motáš pátý přes devátý a neni vůbec jesný na co se ptáš

o aktualizaci si nic nepsal, přečti to co si sem psal budeš se divit, jaký píšeš blbosti

Odkaz ke komentáři

• 0
ty seš dobrej blbeček žádáš o radu a eště držkuješ ... jinak vážně se nauč psát trošku srozumitelně, kdyby si tak psal, tak ti třeba někdo poradí ale takhle ptz motáš pátý přes devátý a neni vůbec jesný na co se ptáš

o aktualizaci si nic nepsal, přečti to co si sem psal budeš se divit, jaký píšeš blbosti

A ty seš dotěrnej koko- ,je divný že nikdy nikdo si nestěžoval,když máš problémy se čtením tak to neřeš tady.A s blbýma kecama si začal ty,tak si pak nestežuj.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak problém s monitorem je vyřešenej,nevim jak ale v mym pc bylo nastavený po instalaci 2 monitory,což nechápu,proto to bylo černý

A mám novej problém za:

1) Vždy nainstaluju ovladač k modemu,resetuje se mi pc a když zapnu internet tak mi to píše že nebyli nalezeny ovladače,což je prostě blbost!CHyba nejspíš bude v tom že mám na C: 2x Program Files a jeden je (x84) takže co stim?dokud to nevyřešim tak sem bez netu.Instaloval sem to asi 100x anic,skoušel sem měnit adresáře kam to nainstalovat a stejně.Tak co mám stima dvěma Prog.Files dělat?

2)Nainstaloval sem gta 4 po spuštění mi vyjede chyba:Exception EFCreateError in module DSOUND.dll at 000116C5.Cannot create file C:/Program Files(x86)Rockstar Games atd atd .Co mě u tohodle udivuje to proč mám v C: 2xProgram Files.Jednou normál a pak ten druhej s koncovkou (x86).Nějaký rady?

Odkaz ke komentáři

• 0
a co mas za modem?mas tam teda ty 7 64bitovy?mozna ty ovladace na modem nejsou na 64bitu ale jen na 32bitovy OS...

Takovej ten shit od ufona zelenej,no v ovladačích k němu nových co sem si nedávno stách nabídka se 7 ještě nebyla,možná už by tam ty ovladače k 7byli ale na notebooku mi ten net de tak na hov-- že to ani dneska na jejich stránkách nezjistim.Ku---,nebo je jinej způsob jak to na 7 rozjet?

Odkaz ke komentáři

• 0

co tam mas ted za windows 7 x86 nebo x64??? nejlepsi je nechat stahovat vsechny aktualizace, jinak je dost mozny ze ovladace pro modem nejsou podporovany, stava se mi dost casto ze neco nerozjedu... jinak je i dost mozny ze mas nejakym zpusobem poskozenou verzi windows 7 v nejhorsim pripade stahnout znova cely HDD pri instalaci z dvd naformatovat a pak nainstalovat x86 jen pokud mas nejakou opravdu silnou pamet tak tam dat ty x64.....

ja totiz u sebe nic kvuli modemu delat nemusel tak si spis myslim ze je to spatnou instalaci a nebo tema aktualizacema, po prvnim rozjeti windows 7 mi taky spousta veci nejelo

Odkaz ke komentáři

• 0
co tam mas ted za windows 7 x86 nebo x64??? nejlepsi je nechat stahovat vsechny aktualizace, jinak je dost mozny ze ovladace pro modem nejsou podporovany, stava se mi dost casto ze neco nerozjedu... jinak je i dost mozny ze mas nejakym zpusobem poskozenou verzi windows 7 v nejhorsim pripade stahnout znova cely HDD pri instalaci z dvd naformatovat a pak nainstalovat x86 jen pokud mas nejakou opravdu silnou pamet tak tam dat ty x64.....

ja totiz u sebe nic kvuli modemu delat nemusel tak si spis myslim ze je to spatnou instalaci a nebo tema aktualizacema, po prvnim rozjeti windows 7 mi taky spousta veci nejelo

Tak sem to přeinstaloval na 32bit,nevim ejstli pomohlo zrovna tohle ale problém s ovladačema k modemu to vyřešilo.Vše jde jak má:D dávam thx

Jinak Gta4 sem ještě neskoušel,tak snad to pude:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu