salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Stahol jsem si ten update dashboart na flashku ale nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 vytáhl si to z raru ? měl bys tam potom mít složku s názvem $SystemUpdate to potom skopíruj na flashku a samo by ti to mělo napsat jestly chceš update.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 vytahl a pak dal vyjmout a kam to mam dat na flasku protoze kdyz jsem to dal do xkka tak odemne nic nepytalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 vytahl a pak dal vyjmout a kam to mam dat na flasku protoze kdyz jsem to dal do xkka tak odemne nic nepytalo Ako kde na flashku? No predsa na flashku :cheesygrin: Po rozbaleni ten jeden priecinok "System update" kopiruj na USB flashku a potom do konzole... Aky mas dash uz v konzole? (v system info). Ked tak skus vymazat chybny dash a to tak, ze konzola je vypnuta a drzis to male tlacidlo na konzole a zapnes konzolu, pricom stale drzis to male tlacidlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 D 2.0.8498.0 je to dufam dash a skousel jsem to podrze neco vymazalo ale s flashky nic nepitalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 D 2.0.8498.0 je to dufam dash a skousel jsem to podrze neco vymazalo ale s flashky nic nepitalo Ked mas v konzole 8498 a na flashku (FAT32) das priecinok "System update" z 8955, tak neexistuje, ze to nejde. Niekde robis chybu...bud skus druhu flashku (FAT32), ked ju mas v konzole, tak vypni - zapni konzolu. Ked si stiahol dash 8955 z MS stranky, rozbalil a priecinok "SU" dal na USB flasku (FAT32), tak problem nemoze byt ziadny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Nekdy pomuze dat flashdisk do zadniho usb . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd :cheesygrin: To je suborovy system :cheesygrin: Takze musis mat USB flashku v tomto suborovom systeme a nie v NTFS. Pouzivaj "Google", ten ti na vela otazok odpovie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd klikni pravým, dej zformátovat na fat32, pak tam dej ty update soubory a poté do xka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jak to mam dat sformatovat,lebo my to niejako neide mam linux a sorry za tie blbe otazky,ale som vtom fakt velky amater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Potom,co jsem chtěl dnes spustit hru Army of Two The 40th Day a chtělo to po mně znova update,tak mi to také nešlo hned z flešky nainstalovat.Hledal jsem jiné update a nakonec šlo nainstalovat toto $SystemUpdate_Fall09_8955.zip odtud : http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm .Toto šlo nainstalovat bez problému a hra běží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 tak uz my to de,parada diky kamo i vem co my radili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Potom,co jsem chtěl dnes spustit hru Army of Two The 40th Day a chtělo to po mně znova update,tak mi to také nešlo hned z flešky nainstalovat.Hledal jsem jiné update a nakonec šlo nainstalovat toto $SystemUpdate_Fall09_8955.zip odtud : http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm .Toto šlo nainstalovat bez problému a hra běží . Akoze ti nechcel fungovat stiahnuty dash 8955 z xbox.com US? Tak si ho stiahol z xbox.com CZ a ten funguje? Hlavna vec, ze je to ten isty dash, ten isty odkaz! :cheesygrin: Myslim, ze ste blbli pri niecom inom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 uz som pisal ze som vtom amater a ni sam presne neviem jak sa my to podarilo a este mam ten blbi linux skousel jsem to vickrat stahnout i odzipsovat a dneska jsem si stahl odnej odkaz,kdyz jsem chtel odzipsova tak jsem mneneco oznacit jako furt a as jsem setrefil a jestejsem to daval do jineho usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salenymotor
Stahol jsem si ten update dashboart na flashku ale nejde to
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts