salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Stahol jsem si ten update dashboart na flashku ale nejde to
0 Em3R Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 vytáhl si to z raru ? měl bys tam potom mít složku s názvem $SystemUpdate to potom skopíruj na flashku a samo by ti to mělo napsat jestly chceš update..
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 vytahl a pak dal vyjmout a kam to mam dat na flasku protoze kdyz jsem to dal do xkka tak odemne nic nepytalo
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 vytahl a pak dal vyjmout a kam to mam dat na flasku protoze kdyz jsem to dal do xkka tak odemne nic nepytalo Ako kde na flashku? No predsa na flashku :cheesygrin: Po rozbaleni ten jeden priecinok "System update" kopiruj na USB flashku a potom do konzole... Aky mas dash uz v konzole? (v system info). Ked tak skus vymazat chybny dash a to tak, ze konzola je vypnuta a drzis to male tlacidlo na konzole a zapnes konzolu, pricom stale drzis to male tlacidlo...
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 D 2.0.8498.0 je to dufam dash a skousel jsem to podrze neco vymazalo ale s flashky nic nepitalo
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 D 2.0.8498.0 je to dufam dash a skousel jsem to podrze neco vymazalo ale s flashky nic nepitalo Ked mas v konzole 8498 a na flashku (FAT32) das priecinok "System update" z 8955, tak neexistuje, ze to nejde. Niekde robis chybu...bud skus druhu flashku (FAT32), ked ju mas v konzole, tak vypni - zapni konzolu. Ked si stiahol dash 8955 z MS stranky, rozbalil a priecinok "SU" dal na USB flasku (FAT32), tak problem nemoze byt ziadny...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Nekdy pomuze dat flashdisk do zadniho usb .
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd
0 trezzor Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd :cheesygrin: To je suborovy system :cheesygrin: Takze musis mat USB flashku v tomto suborovom systeme a nie v NTFS. Pouzivaj "Google", ten ti na vela otazok odpovie!
0 romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 jaka to je ta flashka fat 32 lebo ja mam usb flashku od notebooku a vnej je micro sd klikni pravým, dej zformátovat na fat32, pak tam dej ty update soubory a poté do xka
0 salenymotor Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 jak to mam dat sformatovat,lebo my to niejako neide mam linux a sorry za tie blbe otazky,ale som vtom fakt velky amater
0 toro Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Potom,co jsem chtěl dnes spustit hru Army of Two The 40th Day a chtělo to po mně znova update,tak mi to také nešlo hned z flešky nainstalovat.Hledal jsem jiné update a nakonec šlo nainstalovat toto $SystemUpdate_Fall09_8955.zip odtud : http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm .Toto šlo nainstalovat bez problému a hra běží .
0 salenymotor Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 tak uz my to de,parada diky kamo i vem co my radili
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Potom,co jsem chtěl dnes spustit hru Army of Two The 40th Day a chtělo to po mně znova update,tak mi to také nešlo hned z flešky nainstalovat.Hledal jsem jiné update a nakonec šlo nainstalovat toto $SystemUpdate_Fall09_8955.zip odtud : http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm .Toto šlo nainstalovat bez problému a hra běží . Akoze ti nechcel fungovat stiahnuty dash 8955 z xbox.com US? Tak si ho stiahol z xbox.com CZ a ten funguje? Hlavna vec, ze je to ten isty dash, ten isty odkaz! :cheesygrin: Myslim, ze ste blbli pri niecom inom...
0 salenymotor Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 uz som pisal ze som vtom amater a ni sam presne neviem jak sa my to podarilo a este mam ten blbi linux skousel jsem to vickrat stahnout i odzipsovat a dneska jsem si stahl odnej odkaz,kdyz jsem chtel odzipsova tak jsem mneneco oznacit jako furt a as jsem setrefil a jestejsem to daval do jineho usb
Otázka
salenymotor
Stahol jsem si ten update dashboart na flashku ale nejde to
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts