pernaaa Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Cau, je tu nekdo kdo pouziva ps3 k nabijeni ipodu? Nebo nevi nekdo jestli to jde? Jako ja predpokladam, ze by to jit melo, ale nerad bych aby se mi ipod dosral... Nechce se mi kupovat usb adapter do zasuvky a momentalne nemam moc pristup k pc. Dik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Určitě to půjde v klidu. Já si tak hodně často nabíjím mobil (PDA). USB napájení je stejné jak z PC. Samozřejmě musíš mít PS3 zapnutou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ja tak nabijam iphone... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jj jde to bez problému mám ho tam skoro furt a mam ipod tocu a bracha ma clasik a ani u jednoho neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Diky za všechny odpovědi. Vyzkoušeno, bez problému. LOCK PLS:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts