Kapr Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 cau...chtel bych si hodit nejnovejsi SW do tohohle mobilu(P1i)ale nevim jak..stahnul jsem si nejakej program od SE-Update Service...ale kdyz se pripojim dam svuj telefon tak to chce zkontrolovat aktualni SW a body jak na to: 1.Zkontrolujte zda je baterie zcela nabita 2.kabel USB pripojte do portu USB pocitace 3.Vypnete telefon 4.Vyjmete a znovu nasadte baterii 5.Stisknete a podrzte tlacitko C.Pripojte kabel USB k telefonu 6.Stale drzte tlacitko C takhle to vypada akorat je to AJ No a to je problem..nevim..jak tohle udelat.....dalsi tam neni a muj mobil zadny tlacitko C nema..a nevim co teda delat...da se nekde novy FW stahnout a udelat to pres PC Suite?nebo spis jak rozjed tohle.. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 tak máš tam tlačítko na mazání a ne něm je napsáno C...nebo se mýlím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 tak máš tam tlačítko na mazání a ne něm je napsáno C...nebo se mýlím ?? zadny C tam nikde neni..ani na tom na strane(tlacitko zpet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Tak zmáčkni tlačítko kterym mažeš...zkus to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 http://sony-ericsson-cz.com/1921-navod:-seus-ii-aneb-jak-si-sam-stahnout-a-prehrat-firmware-v-telefonu.html Měl by sis vybrat verzi telefonu ... //EDIT: Poznámka! Vybrané modely se tlačítkem C vypínají, tudíž pro aktualizaci je třeba držet tlačítka 2 nebo 5. Záleží dle modelu, ale i zde byste měli vidět přehledný popis, který vás k tomuto kroku vyzve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 http://sony-ericsson-cz.com/1921-navod:-seus-ii-aneb-jak-si-sam-stahnout-a-prehrat-firmware-v-telefonu.html Měl by sis vybrat verzi telefonu ...//EDIT: ok dik zkusim to... sry sem idiot:D celou dobu mi tam lita tlacitko 7a pod nim moje pismena na mobilu x a c :D takze musim asi mackat 7:D tak sry...vsiml jsem si toho az ted:D EDIT:uz to jde:D ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.