Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SE P1i Update Softwaru jak na to?

Kapr

Recommended Posts

cau...chtel bych si hodit nejnovejsi SW do tohohle mobilu(P1i)ale nevim jak..stahnul jsem si nejakej program od SE-Update Service...ale kdyz se pripojim dam svuj telefon tak to chce zkontrolovat aktualni SW a body jak na to:

1.Zkontrolujte zda je baterie zcela nabita

2.kabel USB pripojte do portu USB pocitace

3.Vypnete telefon

4.Vyjmete a znovu nasadte baterii

5.Stisknete a podrzte tlacitko C.Pripojte kabel USB k telefonu

6.Stale drzte tlacitko C

seus-update.jpg

takhle to vypada akorat je to AJ

No a to je problem..nevim..jak tohle udelat.....dalsi tam neni a muj mobil zadny tlacitko C nema..a nevim co teda delat...da se nekde novy FW stahnout a udelat to pres PC Suite?nebo spis jak rozjed tohle..

DIK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://sony-ericsson-cz.com/1921-navod:-seus-ii-aneb-jak-si-sam-stahnout-a-prehrat-firmware-v-telefonu.html Měl by sis vybrat verzi telefonu ...

//EDIT:

Poznámka! Vybrané modely se tlačítkem C vypínají, tudíž pro aktualizaci je třeba držet tlačítka 2 nebo 5. Záleží dle modelu, ale i zde byste měli vidět přehledný popis, který vás k tomuto kroku vyzve.
Odkaz ke komentáři

ok dik zkusim to...

sry sem idiot:D celou dobu mi tam lita tlacitko 7a pod nim moje pismena na mobilu x a c :D takze musim asi mackat 7:D tak sry...vsiml jsem si toho az ted:D

EDIT:uz to jde:D ale diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu