Silas Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hexer neodepisuje a já jsem uprostřed hacku na Wii a potřebuju pomoct - podle jeho návodu jsem u kroku 16 15. zase spust TRUCHA 16. vyber IOS15 17. Ted vybehne text a dole bude blikat za chvili "1" tak ji zmackni na ovladaci jenže když tohle udělám, tak mi vyběhne text ale nic nedělá a napíše "cosi" occured ... neví někdo, co s tim? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petros27 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 ww.wiiblog.cz tam ie navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 vyřešeno - lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Hexer neodepisuje a já jsem uprostřed hacku na Wii a potřebuju pomoct - podle jeho návodu jsem u kroku 16
15. zase spust TRUCHA
16. vyber IOS15
17. Ted vybehne text a dole bude blikat za chvili "1" tak ji zmackni na ovladaci
jenže když tohle udělám, tak mi vyběhne text ale nic nedělá a napíše "cosi" occured ... neví někdo, co s tim? ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.