Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 Eternity Edition [X86/X64] ???

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

SCREENY

txjdewa1gorypl0u3qsq.png

3mz5xv6b6ssrycwsiy0.png

Osobně jsem tuto EDICI nezkoušel, takže nemůžu posoudit zda je stabilní, ale pravděpodobně ano. Až na to že jsou v EN (což neni problem dát CZ) a to že je tam nasekáno dalších hafec prográmků, ovladačů a možná i zbytečnostích. Ale vypadají pěkně.

Jinak tu horní lištu RocketDock si můžete zdarma stáhnout zde:

http://rocketdock.com/download

• 0
Odesláno

Urcite 32bit a https://console-forum.net/showthread.php?t=58322 !

64bit zerou dvojnasobne RAM, takze by jsi na tom rozhodne nevyhral. 64bit doporucuji az od 4,5GB RAM a vice.. Do 4GB (vcetne) jedine 32bit.

A eternity a ruzne neofiko Win jsou jen zdroje trojanku a rootkitu, kterych se nikdy nezbavite, protoze jsou tam nahrane primo v jadre. Aneb - jak lepe nakazit PC, nez primo v OS, pred jeho instalaci, takze spolu s nim, se tam nainstaluje i trojan, ktery je soucasti systemu..

• 0
Odesláno

Jen upozornuju, ze skoro ve vsech techto modifikacich jsou nejake rootkity - lidi to nepoznaji, protoze jsou nedetekovatelne prakticky. Nejjistejsi je stahnout cistou RTM verzi se stejnym hashem, jako byl uverejnen na oficialnim MSDN.

Jen z logiky - potrebujes dostat vir do co nejvice pocitacu a chces, aby tam vydrzel, co nejdele. Davat ho do nainstalovanych PC, kde jsou jiz antiviry atd., je rozhodne tezsi, nez pribalit ho do instalacky OS, ve ktere ho nic neodhali a ze ktere se na 100% nainstaluje :) A prace minimalni - jen nejake tema+rocketdock+par predinstalovanych programu, upnout na rapida a roznest po forech..

• 0
Odesláno

Dobre, jo jeste mi rikal nakej typek ze kdyz si udelam jen UPDATE z vist ( ktere jsem zakoupil originalne jako moje XP ) tak ze to nebude dobry ze je lepsi si sformatovat a dat tam znova win7 :) ( stve me ze jsem asi dva mesice pozadu v datumu v kterem mixrosoft stanovil ze se bude bezplatne updatovat na win7, jenze nekdo mi rekl zeten update stejne neni nic moc, takze nevim no :( kupovat dalsi wini nato ted nemam :( )

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu