Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 Eternity Edition [X86/X64] ???

Sike

Otázka

Cago :) Mám pár otázek ohledně windowsu, chtěl bych se zeptat v cem je lepsi 86bitova verze, nebo spise jakou bych si mel koupit verzi 64bitovou nebo 86bitovou? Mam 4gb ram procak naky 4jadrovy. Toje jedno, jen bych chtel vedet rozdil + rozdil mezi windows 7 ultimate a windows 7 Eternity.. Dekuji za odpovedi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pro někoho neznalého určitě X86 verzi, ušetříš si s tim spoustu problémů a trápení.

Windows 7 Eternity Edition je upravená (neoficiální) verze pro hráče s jiným vzhledem, integrovanými dalšími programy. Je to EN verze takže češtinu si potom musíte stáhnout přes WINDOWS UPDATE a také aktivovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz

ramky mam 4gb ale jedu na 32x verzi takze mito hlasi jen 3322MB RAM, HARD DRIVE 1 TB, ATI Radeon HD 4800 Series , co nato rikate cosi tam mam soupnout? chtel bych aby to bylo vyuzite ty 4gb ramky, nebo natom tak nezalezi? a co ty win 7 eternity jeto dobra volba?

Odkaz ke komentáři

• 0

SCREENY

txjdewa1gorypl0u3qsq.png

3mz5xv6b6ssrycwsiy0.png

Osobně jsem tuto EDICI nezkoušel, takže nemůžu posoudit zda je stabilní, ale pravděpodobně ano. Až na to že jsou v EN (což neni problem dát CZ) a to že je tam nasekáno dalších hafec prográmků, ovladačů a možná i zbytečnostích. Ale vypadají pěkně.

Jinak tu horní lištu RocketDock si můžete zdarma stáhnout zde:

http://rocketdock.com/download

Odkaz ke komentáři

• 0

Urcite 32bit a https://console-forum.net/showthread.php?t=58322 !

64bit zerou dvojnasobne RAM, takze by jsi na tom rozhodne nevyhral. 64bit doporucuji az od 4,5GB RAM a vice.. Do 4GB (vcetne) jedine 32bit.

A eternity a ruzne neofiko Win jsou jen zdroje trojanku a rootkitu, kterych se nikdy nezbavite, protoze jsou tam nahrane primo v jadre. Aneb - jak lepe nakazit PC, nez primo v OS, pred jeho instalaci, takze spolu s nim, se tam nainstaluje i trojan, ktery je soucasti systemu..

Odkaz ke komentáři

• 0

Jen upozornuju, ze skoro ve vsech techto modifikacich jsou nejake rootkity - lidi to nepoznaji, protoze jsou nedetekovatelne prakticky. Nejjistejsi je stahnout cistou RTM verzi se stejnym hashem, jako byl uverejnen na oficialnim MSDN.

Jen z logiky - potrebujes dostat vir do co nejvice pocitacu a chces, aby tam vydrzel, co nejdele. Davat ho do nainstalovanych PC, kde jsou jiz antiviry atd., je rozhodne tezsi, nez pribalit ho do instalacky OS, ve ktere ho nic neodhali a ze ktere se na 100% nainstaluje :) A prace minimalni - jen nejake tema+rocketdock+par predinstalovanych programu, upnout na rapida a roznest po forech..

Odkaz ke komentáři

• 0

a co enternity verze umí, kromě doinstalovaných programu (prostě těch, co se daj stáhnou zvlášť i na oficiální verzi...) má nějaký integrovaný ''funkce'', který jinde nejsou? (napriklad, jak dejv psal, že je to verze pro hráče), nebo aspon, když jsou programy jako rocketdock integrovány, že rou mín výkonu??

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobre, jo jeste mi rikal nakej typek ze kdyz si udelam jen UPDATE z vist ( ktere jsem zakoupil originalne jako moje XP ) tak ze to nebude dobry ze je lepsi si sformatovat a dat tam znova win7 :) ( stve me ze jsem asi dva mesice pozadu v datumu v kterem mixrosoft stanovil ze se bude bezplatne updatovat na win7, jenze nekdo mi rekl zeten update stejne neni nic moc, takze nevim no :( kupovat dalsi wini nato ted nemam :( )

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu