f-007 Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Cumim na hrej.cz a co am nenajdu uplne hustou hru a jeste ke vsemu na tanhle mesic. :D aaaa ja se tak tesim a chci se vas zeptat jestli se tesite taky dam sem odkaz aby ste si mohli prohlidnout screeny. http://psp.hrej.cz/hry/akce/1st-person/painkiller-hell-wars-psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Mno nikde jsem o tom neslyšel,ale vypadá to celkem slušně P.S: to je fakt paradox, když to vychází 19.6. a já zrovna odjíždim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 mě tyhlety zabijárny monster nikdy nebavily,ale painkiller na kompu mě moc chytl.... tohle pro mě bude pecka :---) už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Mno nikde jsem o tom neslyšel,ale vypadá to celkem slušněP.S: to je fakt paradox, když to vychází 19.6. a já zrovna odjíždim :( a co se deje? tak to stahnes dyl ne? a abych pravdu rek myslim ze tuhle hru si s chuti zahraje obvzlast MorroR. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 sem radši koukal jestli to neni planej poplach ale na gamespotu i ign to maj taky napsaný. už se těšim. bezmyšlenkovitá řežba nám na psp schází :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 vypada to dobre ale to ovladani na PSP :( to me stve ze vseho nejvic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 sem radši koukal jestli to neni planej poplach ale na gamespotu i ign to maj taky napsaný. už se těšim. bezmyšlenkovitá řežba nám na psp schází :) Tj ale nenechte se mylit, me zdroje uvadi ze jde o 3rd akci (nevkladejde do nich prilis duvery :D ) Jednoduse - Tesim se! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 lol aby to nebylo na 2 UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Cumim na hrej.cz a co am nenajdu uplne hustou hru a jeste ke vsemu na tanhle mesic. :D aaaa ja se tak tesim a chci se vas zeptat jestli se tesite taky dam sem odkaz aby ste si mohli prohlidnout screeny. http://psp.hrej.cz/hry/akce/1st-person/painkiller-hell-wars-psp/ :coolp: Tak konečně vyjde něco nad čim se bude dát zaseknout v multi :) o singlu ani nemluvim pač to si budu muset koupit novou sadu analogů :coolgun: P.S.:už se těšim na ISO :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 hmm hra muze byt zajimava, ale strilecky v PSP fakt moc ovladat neumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 no nevim ... na to jak malo informaci o hre prosaklo si myslim ze datum je nerealne ... tuhle hru sleduji uz asi tak pul roku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 ...tak tohle bude podle me asi nejlepsi hra mesice....;)....hafo se na ni tesim uz dyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 hmm...muze to byt zajimavy,ale me osobne painkiller na pc az tolik nechytl,prijde mi to jenom jako takovej slabsi odvar serious sama (first a second encounter,dvojku jsem nehral) kdyby toho vydali na psp asi bych zlikvidoval analog :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 uz dneska :D juhuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 no uvidime... som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 uz dneska :D juhuuu no já tomu osobně moc nevěřim,ale třeba nás překvapí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 vysla ? nekdo tu psal ze uz je na blackatsgames ... ale nenasel jsem to tam ... ted jsem fat zmaten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 hm,že by fake?myslim že to psal angercz,tak at se nám pochlubí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 myslim ze klamal, vsak to nebolo ani na Doopes ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 na Amazonu pisou This item will be released on September 28, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 a na hrej zase stahli z kolonky "Už brzy vyjde". Myslim si ze to odlozili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 a na hrej zase stahli z kolonky "Už brzy vyjde". Myslim si ze to odlozili ... tam to spíš neni podle mě protože už bylo toho 19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 to nemelo vyjit 19 ... urcite to vim pac jsem se jeste dival ze to vyjde az po 20 nekdy ... no pockam si kazdpadne se moc moc moc tesim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 to nemelo vyjit 19 ... urcite to vim pac jsem se jeste dival ze to vyjde az po 20 nekdy ... no pockam si kazdpadne se moc moc moc tesim ! ne fakt mělo,ještě sem říkal že to mělo bejt společně s transformers a dungeon maker tohle píšou: Vydání ve světě:19. 6. 2007 Vydání v ČR:19. 6. 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Taky jedine kde se psalo tak brzke vydani bylo v CR. Vsude jinde je to pozdeji, nejdrive snad v cervenci na IGN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.