Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Odpojování netu-help pls

CZerd

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
A vzhledem k tomu, že píšeš, že tam máš napojené PC + PS3, tak asi používáš router. Tak jestli ten není špatně nastavený.

Já mám sice z routeru wifi ,ale před tím sem měl vedený dva kabely z routeru jeden do pc a druhej do ps3.Hele víš co radši jeden kabel veď do pc a druhej do pska jako sem to měl já.V návodu se totiž píše ,že má být kabel veden i do pc.Asi je to blbost ,ale někde sem četl,že když nemáš router který dse dá připojit k ps3 tak může být vedeno více napětí než ps3 snese tak jesli proto ti to padá.Nejdříve skus propojit ps3 a pc s routerem,nebo si z router dej wifi a máš to.

Já mám router huawei echolife HG520i.Myslím si to ,že to bude tím routerem protože všechny ti nejdou k ps3.Možná byt to vyřešil síťoví kabel od sony.Skus to a uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Zdařec. Odpojuje se mi a připojuje se mi internet u PS3 a nefim co s tim. Konfiguroval jsem nove nastaveni dle automatickeho nastaveni. Kdysi mi to fachalo.

Mam adsl od ČRA (resp. od T-Debile). Net na PC mi fachá v pogodě. Propojený to mám přes adsl router.

Nastav si v network settings hodnotu MTU na 1492 a v routeru zapni UPnP,

Já mám sice z routeru wifi ,ale před tím sem měl vedený dva kabely z routeru jeden do pc a druhej do ps3.Hele víš co radši jeden kabel veď do pc a druhej do pska jako sem to měl já.V návodu se totiž píše ,že má být kabel veden i do pc.Asi je to blbost ,ale někde sem četl,že když nemáš router který dse dá připojit k ps3 tak může být vedeno více napětí než ps3 snese tak jesli proto ti to padá.Nejdříve skus propojit ps3 a pc s routerem,nebo si z router dej wifi a máš to.

Já mám router huawei echolife HG520i.Myslím si to ,že to bude tím routerem protože všechny ti nejdou k ps3.Možná byt to vyřešil síťoví kabel od sony.Skus to a uvidíš.

Mažu tvůj příspěvek, ani jedna z rad by uživateli nebyla nic platná. Prosím tě, zkus načerpat nějaké zkušenosti z oblasti síťování PC a pak teprve začni radit.

Děkuji za pochopení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu