Moderators Zinglbee Odesláno Leden 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Naskytl se mi problém, k souborové struktůře používám program DiskAid a vše běhalo jak mělo. Poté co jsem udělal JB pomocí BlackRa1n na 3.1.2 a chci otevřít root iP tak mi to hodí toto: JB mám a stáhl jsem poslední verzi DiskAidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 V cydii stáhni afc2add a mělo by to fungovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 zkus WinSCP,jestli ti pujde iP pripojit pres nej,tak chyba neni v iP. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 9, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 V cydii stáhni afc2add a mělo by to fungovat ;) No právě nejsem u wifi' date=' tak proto i používám DiskAid xD pokud nepude jinak, tak musim počkat až budu u wifi. Pokud bude fungovat, thx ;) zkus WinSCP,jestli ti pujde iP pripojit pres nej,tak chyba neni v iP. ;) Viz ^^ ale díky ;) Jestli máte nějakej tip na jinej program, tak sem s nim :D Takže po stáhnutí afc2add ze Cydie, vše jde jak má. Můžete Lock :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zinglbee
Naskytl se mi problém, k souborové struktůře používám program DiskAid a vše běhalo jak mělo. Poté co jsem udělal JB pomocí BlackRa1n na 3.1.2 a chci otevřít root iP tak mi to hodí toto:
JB mám a stáhl jsem poslední verzi DiskAidu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts