netix Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Zdar mám paměťovku micro SD s redukcí na MS Pro,používám ju do mobilu,ale něka mi zlobí...vůbec na ňu nejdou nahrávat data,když tam nakopčim cokoliv z PC tak tam ten soubor není...když to zkusím z mobilu tak se mobil sekne,to stejný když mi někdo něco pošle přes bluetooth,formátování nejde...hodí to chybu a PC se sekne dokud nevyndám paměťovku,paměťovka zlobila už když sem ju poprvý donesl dom a kopčil tam něco,někdy to hodilo nesmyslnou chybu,takže sem ty soubory kopčil třeba na 10x a dycky třeba po 3 hodinách než přestala zlobit a nechala na sebe něco nakopčit...paměťovku sem už kdysi reklamoval protože se po čase nechtěla vůbec načíst...tahle je nová po reklamaci mám jit asi měsíc...je mi proto blbý je otravovat zas s reklamací,nemáte někdo nějakej nápad jak to zprovoznit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.