Typan Cz Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Nová, stabilnější verze ChickHENu (přeloženo z PSPISO.com) 1.Spusťte ChickHenR2 Mod Easy Installer 2.Připojte vaše PSP do PC. 3.Stiskněte Install vypněte USB mode 4. Jako u ChickHENu, dostaňte se do XMB Jděte na Photo, poté otevřete Počkejte 2 sekundy Sjeďte dolu na modrý obrázek (nic nemačkejte, počkejte na restart) A nyní můžete spouštět homebrew :psp: LINK : http://www.multiload.cz/stahnout/119005/chickhenr2-mod-easy-installer-rar/ (hotovo, můžete stahovat) Je to odzkoušené, četl jsem v tom topicu samé dobré ohlasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jen bych si něco rád vyjasnil... je tam napsáno, že se jedná o R2...R2 už je starý a stabilnější je MHUSPEED... Tohle je NOVĚJŠÍ ChickHen od jeho tvůrců, nebo další modifikace (jako MHUSPEED) a pokud jen modifikace, běží lépe než MHUSPEED? Nebo je to jen program, kterým můžeš R2 jednoduše nainstalovat (asi blbost, ptz jsou ty obrázky jiné:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Jen bych si něco rád vyjasnil... je tam napsáno, že se jedná o R2...R2 už je starý a stabilnější je MHUSPEED... Tohle je NOVĚJŠÍ ChickHen od jeho tvůrců, nebo další modifikace (jako MHUSPEED) a pokud jen modifikace, běží lépe než MHUSPEED?Nebo je to jen program, kterým můžeš R2 jednoduše nainstalovat (asi blbost, ptz jsou ty obrázky jiné:) ) nj, ale i MHUSPEED nemusi nabehnout pokazdy, co sem tam cetl, tak vsem, co tam psali, ze to jede, to nabehlo poprvy, takze to ber jako MHUSPEED R2 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Hele není to prostě jen Chickhen R2 s nějakým installerem? jdu to ale zkusit edit: hm naběhlo to tak, třikrát až čtyřikrát z pěti pokusů, ale nechápu proč to tam instaluje tolik obrazku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no asi aby to bylo stabilnejsi ne ? :lol: a tim trikrat az ctyrikrat z peti to myslis jako ze si to 5krat zkousel pustit a 3krat az 4krat to nabehlo ? to je docela dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Nwm jak vy... ale já mám pořád normální Chickhen ktrej mě na 16 GB kartě neběhne napoprvé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Mam to samý co Drew, 16GB kartu, a ještě se mi nestalo že by Chickhen nenaběhl na poprvý, ono to možná nebude uplně o stabilitě toho chickhenu, ale o ryhclosti a zručnosti článku mezi židlí a psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 zato ja sem si delal test chickHENu a nabehlo mi to za 2 hodiny a u MHUSPEED napoprve mam 8gb xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matsonics Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 na druhy krat sa mi to rozbehlo :bash: po 4 hodinach spustania ChickHenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Až na to že přibily další obrázky žádný změny ve stabilitě nezazmenávám... Napodobenina MHUSpeedu v3 se stabilitou ChickHENu R2 :lol: Takže zůstávám u MHUSpeed v3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Tuto R2ku mám a jsem s ní spokojen. Pro PSPčkaře bez flashe doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoodyXd Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Taky mam normal ChickHen a jde mi to napoprve...:) musi se proste najit vhodny zpusob jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Mám dotaz když mám r2 a chcu tam dát MHUspeed a už mám danej 5.03 gen-c tak co mám dělat??? normálně to smazat toho chickenHena r2 nebo něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Smažeš HEN a nakopíruješ tam MHUSpeed, že máš GEN už nahozenej nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 nevim co furt řešíte s tou stabilitou, vždycky mi to šlo napoprvý když jsem použil restore default settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Tak connect pak to vyzkouším a řeknu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
236a Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 nabehne to 5x z 5ti, ale jakmile tam dam nejakou slozku s obrazky tak to nenabehne vubec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 no to je jasny, to ani ten origos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Mam HEN a kdyz tam mam jen trochu obrzku tak mi to nabehne takze zustanu asi zatim u toho co mi funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 mohli by udělat nějaky HBhen na eloadyry exploit ofw 6.20 na psp 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.