Thor84 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Zdravím,jsme zde naprostý nováče a zároveň nováček co se týče Xboxů.Potřeboval bych nějaký podrobný návod jak naformátovat HDD na Xbox.Vůbec nemám tucha!Byl bych rád a vděčen za každou radu či pomoc!Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Zdravím,jsme zde naprostý nováče a zároveň nováček co se týče Xboxů.Potřeboval bych nějaký podrobný návod jak naformátovat HDD na Xbox.Vůbec nemám tucha!Byl bych rád a vděčen za každou radu či pomoc!Díky předem Na, tady máš návod http://support.microsoft.com/kb/906502 a příště hledat :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thor84 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Děkuji,ale mám k tomuto tématu ještě problém.Držel jsem se návodu,ale při formátování to chce nějaké číslo,asi heslo a já nevím jaké.Nebo je jen jedno klasické co se používá všude??Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 chce to sériové číslo Xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Děkuji,ale mám k tomuto tématu ještě problém.Držel jsem se návodu,ale při formátování to chce nějaké číslo,asi heslo a já nevím jaké.Nebo je jen jedno klasické co se používá všude??Děkuji za radu "FORMAT" mas v dashboarde, memory, vyberes HDD, stlacis "Y" a mas tam okrem FORMAT aj CLEAR SYSTEM CACHE! Co vypise pri tom aby si zadal to cislo? Nie nahodou seriove cislo konzoly? :roll: P.S. a este sa spytaj kde najdes to seriove cislo, tak tu rozmlatim notebook :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 josfiala Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Ahoj potřeboval bych poradit jak naformátovat neoriginální HDD do XBox SlimGB . Prý tam jde jenom Western Digital.Sehnal jsem tedy 2,5" sata 120GB WD dále plastový box a nyní bych potřeboval poradit. Máte někdo zkušenost? Díky Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thor84
Zdravím,jsme zde naprostý nováče a zároveň nováček co se týče Xboxů.Potřeboval bych nějaký podrobný návod jak naformátovat HDD na Xbox.Vůbec nemám tucha!Byl bych rád a vděčen za každou radu či pomoc!Díky předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.