Hurtak Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Cau lidi , prosim vas nenasel jsem moc informaci o tomto modemu....myslite ze ho muzu pouzit pro psp??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matwej Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Cau lidi , prosim vas nenasel jsem moc informaci o tomto modemu....myslite ze ho muzu pouzit pro psp??? nevim jak tenhle ale já sem použival od TELECOMU 664 a ten s PSP vpoho šel takže tento by snad mohl taky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Já G684T mám a funguje skvěle nejen s PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hurtak Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 jj ja mam prave taky od o2 (k iptv) a nabidli mi ho tak do toho asi pujdu.... diky za odpovedi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hurtak
Cau lidi ,
prosim vas nenasel jsem moc informaci o tomto modemu....myslite ze ho muzu pouzit pro psp???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts