Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace ISO na Win7

oZZe

Otázka

Zdravim, na mém PC se objevil problém s instlací programu ISO image. (konkretně Adobe creative suite a PC translator). Bez problému, se proklikám celým nastavením, ale když se mají začít extrahovat a kopírovat samotné soubory, tak instalace spadne (nápis: vlozte CD do mechaniky), ikdyž to mě nikdy na starých xp nechtelo. Instaluju přes PowerISO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To je hodně specifický problém, to ti tady asi nikdo jen tak neporadí. Co se s tím pc dělo v poslední době ...?

To je asi jako hledat jehlu v kupce sena ...pokud nenapíšeš nic bližšího, tak ti nemůžu poradit nic jiného, než přeinstalovat systém :!:

Zkus program Ultra Iso

Odkaz ke komentáři

• 0

podle mě to nebude problem v powerISO, už sem přez něj na win7 instaloval několik her.....tedka mě spíš napadlo, že sem před nedávnem instaloval Win XP x86 compatibility pack (od MS, žádnej prográmek, co sem někde našel), kvuli kompatibilitě 32bit aplikací....tak mě napadlo, jestli se to nemuže nějak crashovat s tim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu