Raichy Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Čau lidi, chtěl bych se vás zeptat jestli má někdo zlušenosti s touhle službou, tzn. jak to vlastně funguje, jestli tam nejsou nějaký skrytý podmínky, jaký jsou zhruba výkupní ceny, za kolik tam nakoupíte,.. Dík:idea:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jo jednou sek mupova hu na Xko a fakt pohoda :D Jediný co tam chybělo byl novád což fak t nepotřebuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ehm za assasina 2 mi chteli dat 600kc a kdyz si u nich hru nekoupim tak mi daj 500kc za assasina kteryho proidavaj za 1500kc takze prodavat hry se fakt nevyplati :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 TJN vykupujou za blbý ceny ale ty hry použitý nejsou zas tak drahý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 A nevíte jestli maj ty preowned hry vystavený normálně v regále? Já si jich totiž tady u nás v Pardubicích nevšiml, ale podle jrc.cz by ta služba měla fungovat i tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no co se me tyce dostal sem tam za hry vic jak tady... x) ale nejaky novejsi bych tam asi neprodaval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 na gamestation davaj docela dobry ceny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Máte ještě někdo nějaký zkušenosti, za kolik ty hry kupují? Taky by mě to docela zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 dnes jsem se optal, kolik by mi dali za FIFA 2010 na PS3 (komplet, ani skrabanecek). 500,- 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 A nevíte jestli maj ty preowned hry vystavený normálně v regále? Já si jich totiž tady u nás v Pardubicích nevšiml, ale podle jrc.cz by ta služba měla fungovat i tady :) u nás v olomouci je maj přímo v regále. jinak je pravda že ty výkupní ceny jsou fakt směšný :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 u nás v olomouci je maj přímo v regále.jinak je pravda že ty výkupní ceny jsou fakt směšný :roll: Dneska sem se tam byl podívat, a je to pravda, mají to v regále, v takovým malým, v rohu. Buďto sem si ho tam nikdy nevšiml, a nebo ho tam mají krátkou chvíli. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.