jedy Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Na základě hodnocení jsem si stáhnul tuhle hru a musim říct, že je dost dobrá. Koukal jsem, že je hodně kladenej důraz na multiplayer. Hrajete to někdo po netu? Máte nějaký taktiky? Jaký hrdiny si berete? Prostě pokec o týhle hře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 hlavně spider-mana a wolverina,to je můj základ kterej beru vždy,pak si často beru human torch z fantasický čtyřky,a ted tam mám ještě jako čtvrtýho ghostridera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 a ted tam mám ještě jako čtvrtýho ghostridera A jak sis ho odemknul? Ho nikde nemůžu najít...já zatim mám Spidyho,Wolverina,Thinga a Iron Mana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 A jak sis ho odemknul? Ho nikde nemůžu najít...já zatim mám Spidyho,Wolverina,Thinga a Iron Mana :) potom ho tam v průběhu hry zachráníš,už nevim ted kolikátej akt to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.