jedy Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 Na základě hodnocení jsem si stáhnul tuhle hru a musim říct, že je dost dobrá. Koukal jsem, že je hodně kladenej důraz na multiplayer. Hrajete to někdo po netu? Máte nějaký taktiky? Jaký hrdiny si berete? Prostě pokec o týhle hře :) Citovat
LukDM Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 hlavně spider-mana a wolverina,to je můj základ kterej beru vždy,pak si často beru human torch z fantasický čtyřky,a ted tam mám ještě jako čtvrtýho ghostridera Citovat
jedy Odesláno Červen 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 LukDM napsal: a ted tam mám ještě jako čtvrtýho ghostridera A jak sis ho odemknul? Ho nikde nemůžu najít...já zatim mám Spidyho,Wolverina,Thinga a Iron Mana :) Citovat
LukDM Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 jedy napsal: A jak sis ho odemknul? Ho nikde nemůžu najít...já zatim mám Spidyho,Wolverina,Thinga a Iron Mana :) potom ho tam v průběhu hry zachráníš,už nevim ted kolikátej akt to je Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.