James XR Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Chtěl bych se zeptat, jak poznám, jakou revizi má můj Xbox 360 Elite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Chtěl bych se zeptat, jak poznám, jakou revizi má můj Xbox 360 Elite? už to tu je opravdu hodněkrát, měl by jsi v první řadě číst, než založiš duplicitní topic :!: ...najdi si to... rozdíl je v napájení..........zbytek si najdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M4Touch Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Chtěl bych se zeptat, jak poznám, jakou revizi má můj Xbox 360 Elite? :arrow: http://console-forum.net/showthread.php?t=49926 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Díky, omlouvám se, ale já jsem to nenašel tenhle topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 V pohodě, pro příště budeš chytřejší. Rozdíl mezi těmi verzemi, poznáš i podle konektoru na zdrojovém kabelu, viz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
James XR
Chtěl bych se zeptat, jak poznám, jakou revizi má můj Xbox 360 Elite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.