Ranking Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zdarec lidi, našel jsem tento návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=18383 na flash mechaniky BenQ. A chci se zeptat: 1) Je ten návod na FW 1.6 celý?? 2) A asi si při jeho použití nezezálohuju původní flash že jo?? Předem moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jestli ti nejsou jasné ani tyto jednoduché věci, tak by ses do takové záležitosti raději ani neměl pouštět, protože to můžeš celé zprznit, viz třeba nevyčtený, nebo špatně vyčtený key. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 A odpoved na moje otazky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 1) ANO 2) Jasně že ti zalohuje OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 aneb jak pohřbít xbox :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 :D A ještě jedna věc... Při načítáno novýho FW se mi zobrazí chybová hláška: No valid formware loaded. Nevíte co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 musíš hodit ixtreme firmware do složky firmware tam kde je jungleflasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No ale ja to delam pres iPrep! Tak co s tim?? Pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 No ale ja to delam pres iPrep! Tak co s tim?? Pls..stáhni soubor z přílohy a rozbal ho do C:\Program Files\iPrep\Resources Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Diky tohle funguje ale ted mam (zase) jinej problem!:D Sem na tohle levej... Když načtu v iprepu ten novej FW tak potom musim dole zaškrtnout ty dva řádky ale když chci zaškrtnout ten horní kde je napsáno: Format/Make bootable tak to NEJDE!!!! Co s tim mam delat??? Pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Musíš zapojit flash disk, to je přece jasné... vždyť tam máš označen HDD (c:/) a divíš se, že ti to nejde format/make a bootable.:roll: Fakt se na to vykašli raději, pakliže máš rád svůj xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Proč tam cpeš starý firmware ???no musíš zapojit flash disk, to je přece jasné... vždyť tam máš označen HDD (c:/) a divíš se, že ti to nejde format/make a bootable. Fakt se na to vykašli raději. není to OFW ale CFW Ixtreme romiiku asi si přehlédl ;) jinak jak píše romík musíš mít flashku.. a pak nastavit v biosu jako první Boot Device -> USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 není to OFW ale CFW Ixtreme romiiku asi si přehlédl ;)jinak jak píše romík musíš mít flashku.. a pak nastavit v biosu jako první Boot Device -> USB jo to jsem přehlídnul, sorry, v Iprepu nedělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 to snad už nikdo nedělá v iprepu po příchodu JF ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no právě... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ale stejnak by si tam mohl dát 1.61 a nebude muset řešit activate disk nebo patchování jako v případě 1.6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tak jak.... ? Autor topicu už raději ani nenapsal, jak dopadl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Klid hochu....:D Dám to asi Snoopikovi!:D Ale dikec za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 já jsem v klidu. hochu ? jsi se nějak spletl ne? :!: :cheesygrin: jsem ti to psal rovnou, dej to někomu, kdo tomu rozumí :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ranking Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Ne..:D A jinak dám. Stejně bych asi (určitě) skurvil!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ranking
Zdarec lidi,
našel jsem tento návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=18383 na flash mechaniky BenQ. A chci se zeptat:
1) Je ten návod na FW 1.6 celý??
2) A asi si při jeho použití nezezálohuju původní flash že jo??
Předem moc diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.