danield2 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 je normalni ze mi v tom nejde zvuk ?? Jako jde ale nejde kdys sou ukazky a jak nekdo z nekym mluvi tak nic neslysim jenom titulky sou nevite co z tim ?? Nebo jestli je to normalni ? Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 10, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Asi špatná verze hry (oripovaná ?) zkus stáhnout jinde Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 no ja taky nic neslysim, kdyby si nasel verzi, ktera ma zvuky v rozhovorech, posli mi soukromou zpravou link Citovat
0 danield2 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 ja us sem stahl aspon 5 tech godfatheru a ani v jednom nejde zvuk :-( Citovat
Otázka
danield2
je normalni ze mi v tom nejde zvuk ?? Jako jde ale nejde kdys sou ukazky a jak nekdo z nekym mluvi tak nic neslysim jenom titulky sou nevite co z tim ?? Nebo jestli je to normalni ?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.