danield2 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 je normalni ze mi v tom nejde zvuk ?? Jako jde ale nejde kdys sou ukazky a jak nekdo z nekym mluvi tak nic neslysim jenom titulky sou nevite co z tim ?? Nebo jestli je to normalni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Asi špatná verze hry (oripovaná ?) zkus stáhnout jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no ja taky nic neslysim, kdyby si nasel verzi, ktera ma zvuky v rozhovorech, posli mi soukromou zpravou link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ja us sem stahl aspon 5 tech godfatheru a ani v jednom nejde zvuk :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danield2
je normalni ze mi v tom nejde zvuk ?? Jako jde ale nejde kdys sou ukazky a jak nekdo z nekym mluvi tak nic neslysim jenom titulky sou nevite co z tim ?? Nebo jestli je to normalni ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.