miz012 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zdravim, mam v xboxu preposledni verzi dashboardu... A porad ho nemuzu donutit prehravat divx... Na live jit nechci, poradi mi nekdo prosim, jak to rozchodit? Zkousel jsem navod pro dash 8955 co je tady na foru, ale ten mi nepomohl :( Dekuji za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no musíš tam dát kodeky...nevím jestli si je tam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no musíš tam dát kodeky...nevím jestli si je tam dal ... no to ja vim... prave ale nevim jak :) Drive jsem to delal automaticky pres xboxlive update... ale ted na live nechci Nahraju je klidne rucne pres xport na HDD, ale nevim co presne a kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Uz tu bol aj nejaky navod, ale viaceri pisali, ze im to tak nefunguje. Takze jedine XLive, alebo pouzivat ine zariadenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miz012
Zdravim,
mam v xboxu preposledni verzi dashboardu... A porad ho nemuzu donutit prehravat divx... Na live jit nechci, poradi mi nekdo prosim, jak to rozchodit?
Zkousel jsem navod pro dash 8955 co je tady na foru, ale ten mi nepomohl :(
Dekuji za info
Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.