gekon57777 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Připojil jsem mechniku přes SATA a na žadném portu ji JungleFlasher nenajde mecchanika je liteon a mám XP prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 máš kompatibilní sata řadič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gekon57777 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Mám VIA nForce4 tak by měl být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gekon57777 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Tak to vypadá že můj flash Liteon zkončil na začátku mechanika se nehlásí ani za nic. Tak že žádné vyčtení klíče atd... Asi to vzdám a dám to dětem zas dohromady aby mohli hrát aspon něco. Kdyby někdo náhodou něco věděl budu rád za každou radu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gekon57777
Připojil jsem mechniku přes SATA a na žadném portu ji JungleFlasher nenajde mecchanika je liteon a mám XP prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.