Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Napájecí kabel PS3

cartell33

Otázka

Zdravím. Mám objednaný PS3 slim z USA (NTSC) a jak očekávám, bude v balení napájecí kabel pro americkou síť. Rád bych dokoupil ten evropský (český), který by "vlezl" :D do zásuvky. Problém je, že ho nemůžu nikde na netu najít, jelikož všude mají většinou jen ten do PC a ten je úplně jiný. Mohl by někdo poslat odkaz na nějaký eshop, či lépe odkaz rovnou na ten kabel? Díky moc za případnou pomoc.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nebyla by lepší jenom česká redukce? Na aukru se dá sehnat za 50Kč

No vida, tohle mě nenapadlo. :) Pokud tedy něco takového je (a nemá to žádný vliv na napájení), šup sem s odkazem. Nicméně dál by mě zajímal i samotný kabel. Díky moc.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tam mas klasicky dvoulinkovy kabel bez zemeni (ten samy co je ted treba u nove ps2 s integrovanym zdrojem ) .

Koupis v kazdym elektru....

Otazka je jestli je v usa ps3 zdroj co podporuje 220 V , na to se radej pred zapojenim do site podiv , pokud ma jen 110 V zdroj , budes potrebovat menic :)

Odkaz ke komentáři

• 0
ano, to je on, mozna uz ho mas doma u ruznejch kazetaku a kdesi cehosi. Jde jen o to, jestli zdroj v PS3 (us verzi) umi 220-240V. Snad jo.

Máš pravdu, vytáhl jsem to z hi-fi věže, takže kabel mám a zdroj by měl podporovat i těch 220V, takže snad pohoda. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu