Denieel Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zdravím, nechce se mi k xboxu kupovat wifina a modem je moc daleko, šlo by to připojit kabelem k notesu, kterej je připojenej k netu normálně ..? Díky za jakoukoliv radu předem ..8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zdravím, nechce se mi k xboxu kupovat wifina a modem je moc daleko, šlo by to připojit kabelem k notesu, kterej je připojenej k netu normálně ..? Díky za jakoukoliv radu předem ..8) jestli mluvis o tom ze spojis xbox kabelem k notebooku a notebook bude wifinou pripojenej k internetu tak ano, jen musis pripojeni nasdilet aby ho mohl xbox vyuzivat a taky to bude chtit dostatecnej signal, nebo vicemene receno dostatecnej prenos dat, aby xbox mel co cucat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denieel Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jestli mluvis o tom ze spojis xbox kabelem k notebooku a notebook bude wifinou pripojenej k internetu tak ano, jen musis pripojeni nasdilet aby ho mohl xbox vyuzivat a taky to bude chtit dostatecnej signal, nebo vicemene receno dostatecnej prenos dat, aby xbox mel co cucat Jojo, přesně o tom mluvím, zkoušel jsem to, ale ty wisty to je dšs na nějaký nastavování .. Ještě jen prosím, bude potřeba nastavit ručně nějaké IP atd..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jojo, přesně o tom mluvím, zkoušel jsem to, ale ty wisty to je dšs na nějaký nastavování .. Ještě jen prosím, bude potřeba nastavit ručně nějaké IP atd..? xbox by si to mel automaticky nacist a pripojit se ale pokud ne, tak jedine co satci v xboxu zmenit, je gateway- ta by mela byt nastavena na ip pocitace, jinak vsechno ostatni by na xboxu zustalo tak jako v automatic... visty by naopak s xboxem mely spolupracovat dobre, ale v zivote sem visty nezkousel jen sedmicky a xp takze neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denieel Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 xbox by si to mel automaticky nacist a pripojit se ale pokud ne, tak jedine co satci v xboxu zmenit, je gateway- ta by mela byt nastavena na ip pocitace, jinak vsechno ostatni by na xboxu zustalo tak jako v automatic... visty by naopak s xboxem mely spolupracovat dobre, ale v zivote sem visty nezkousel jen sedmicky a xp takze neporadim Díky moc za rady, ale i když jsem to zkusil změnit tu gateway, tak nic, nevim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Díky moc za rady, ale i když jsem to zkusil změnit tu gateway, tak nic, nevim ... a mas sdilene to pripojeni k wifine na notebooku?? dyztak s epodivej na microsft web nebo do manualu od xboxu tam o tomdle pripojeni tez neco bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denieel Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 a mas sdilene to pripojeni k wifine na notebooku?? dyztak s epodivej na microsft web nebo do manualu od xboxu tam o tomdle pripojeni tez neco bylo Kálim na to, koupim dlouhej kabel .. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Denieel
Zdravím, nechce se mi k xboxu kupovat wifina a modem je moc daleko, šlo by to připojit kabelem k notesu, kterej je připojenej k netu normálně ..? Díky za jakoukoliv radu předem ..8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts