ClayMore Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Uvažuji o koupi tohoto procesoru AMD Phenom II X4 940 a mám MB K9N SLI Platinum. Četl jsem něco o tom soketu ale nejsem v HW tak zběhlej. TAk se radči zeptám. Jde to na mou základní desku ? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Uvažuji o koupi tohoto procesoru AMD Phenom II X4 940 a mám MB K9N SLI Platinum. Četl jsem něco o tom soketu ale nejsem v HW tak zběhlej. TAk se radči zeptám. Jde to na mou základní desku ? THX ne:D mam taky tuhle zakladovku ma sice patici AM2 jako tyhle CPU ale deska vezme max myslim 6400+(3.2Ghz)2 jadro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 je tak to je pi** musim koupit i novou MB a když u toho budu tak to asi i novej zdroj. pls doporučte nějakou dobrou MB a klidně i slušný CPU (aby na něm jelo GT IV - PLYNULE) THX jo a asi i novou GPU :D no tak to bude zase peněz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Vyber si stoho co chces http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=SBT01OJA01JHW01HKY01RCD01TU401 Slozil Jsem To jen si hod do kosiku MB atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 mrkni na stranky vyrobce... a az kam podporuje procesoru... vetsina am2 podporuje i am2+ a obcas i neco z am3 .. nicmene prides o ty vyhody novyho socketu .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zrovna jeho deska max 6400+ Nic vic nic min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 mafian159 Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ClayMore
Uvažuji o koupi tohoto procesoru AMD Phenom II X4 940 a mám MB K9N SLI Platinum. Četl jsem něco o tom soketu ale nejsem v HW tak zběhlej. TAk se radči zeptám. Jde to na mou základní desku ? THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.