Xbox360man Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Prosím kamarád mi sem dal svůj PS3, který koupil někde v bazaru a nevěděl co stim tak to dal sem. Konzole po zapnutí svítí zeleně je slyšt rozběh vetřáčku.. a po chvilce se vypne a svití červěně... Nevíte čím by to mohlo být. ?? prosím pokud už se už něco podobného řešilo tak pardooon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 měl jsem ten stejný problém, naštěstí jsem ještě uplatnil reklamaci.Dostal jsem novou ps3.Odešlo ti chlazení.Jinak si projeď youtube je tam návod na opravu toho chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Prosím kamarád mi sem dal svůj PS3, který koupil někde v bazaru a nevěděl co stim tak to dal sem.
Konzole po zapnutí svítí zeleně je slyšt rozběh vetřáčku.. a po chvilce se vypne a svití červěně... Nevíte čím by to mohlo být. ??
prosím pokud už se už něco podobného řešilo tak pardooon.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.