LOPO_X Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 hoj dskari mam takovy problem mam EDGE kartu a posledni dobou mi tam nove veci nechcou nejak fachat a to mam FW 1.6 :-( zacinam uvazovat o jine karte ale nevim jestli se to vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no to je otazka pro tebe, Acekard ma vetsinu novych her fixnutych tak za 1-2 dny. Jestli ti to stoji za ty penize uz ti neporadim, ale ja bych do toho sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 typek co mi prodaval edge kartu tak rikal ze je luxusni zatim na ni bylo akorat luxusni to jak vypadalo baleni a to ze nakopiruju a hraju nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no jeste tak rekneme pred par mesici nebyl da se rict rozdil, az ty posledni Ackove hry predstavily ochrany, ktere stavajici firmwary nezvladli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 no jinak se mi uz podarilo najit funkcni verzi MM:clash of heroes coz me presvedcilo ze nemusim hazet flintu do zita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LOPO_X
hoj dskari mam takovy problem mam EDGE kartu a posledni dobou mi tam nove veci nechcou nejak fachat a to mam FW 1.6 :-( zacinam uvazovat o jine karte ale nevim jestli se to vyplati.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.