benassyGT Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ahoj mam problém.. mam kartu gf8800gts 320MB a ted se mi stalo ze se mi z RAM nasdilelo na grafiku 1GB takze nyní je graficka pamet 1300 GB misto 320Mb uzira to RAM a treba takove GTA4 mi pada protoze vyuziti operacni pameti je az 100% nejaka rada? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 mrkni do biosu, vetsinou to jde v nem nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ale to spis jen u integrovanych grafik nap. u notebooku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ale u tehlech grafik s hypermemory to tam nekdy jde taky... ale je to otazka, povetsinou to jde treba i pres nejakej software ke grafice a nebo si grafika sama bere z pameti tolik, kolik zrovna potrebuje, nebo spis si mysli, ze zrovna potrebuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.