Milan 25 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ahoj. Jsem s XBOXem 360 teprve začátečník,ale na netu jsem četl o nějakém XEXLoaderu a že se sním dají hrát hry z USB HDD.Tak se chci zeptat je zapotřebý nějaká harwarová uprava nebo jestli stačí jen software. Moc děkuji předem za každou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Je potřeba softwarová úprava, nainstalovat hacknutou verzi dashboardu zvanou XBReboot a potom až XeXLoader, a můžeš hrát z HDD a další výhody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Tady se něco dozvíš http://console-forum.net/showthread.php?t=78742 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Ahoj.Jsem s XBOXem 360 teprve začátečník,ale na netu jsem četl o nějakém XEXLoaderu a že se sním dají hrát hry z USB HDD.Tak se chci zeptat je zapotřebý nějaká harwarová uprava nebo jestli stačí jen software. Moc děkuji předem za každou odpověd. čau Milane, jako nováček se do toho určitě nepouštěj, to už je úkol pro pokročilejšího uživatele. Neprve se ze vším pomalu seznam, udělej si přehled v základních věcech ohl. xka a až poté se vydej na tuto cestu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Milan 25
Ahoj.
Jsem s XBOXem 360 teprve začátečník,ale na netu jsem četl o nějakém XEXLoaderu a že se sním dají hrát hry z USB HDD.Tak se chci zeptat je zapotřebý nějaká harwarová uprava nebo jestli stačí jen software.
Moc děkuji předem za každou odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.