kuryr Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ahoj. nedávno jsem stahl Worms2 mám 5,03 gen-c a proste nejdou mi chvili to nacita s cernou obrazovkou a pak to hodí zpet na menu psp s errorem a nejakejma cislama v zavorce. nevíte nekdo prosím co s tím? zkousel jsem i menit na m33 ale nic. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kolda Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 hod jsem ten error co to píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 WORMSy a třeba nhl, nejdou na gen-c, me to nešlo ani na gen-b, jsou to bugy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Přesně tak ^^ Worms a NHL 07 nejede na 5.03GEN-C, stačí nahodit Gen-a Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuryr
ahoj. nedávno jsem stahl Worms2 mám 5,03 gen-c a proste nejdou mi chvili to nacita s cernou obrazovkou a pak to hodí zpet na menu psp s errorem a nejakejma cislama v zavorce. nevíte nekdo prosím co s tím? zkousel jsem i menit na m33 ale nic. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts