TOMFX Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Potřebuju nějakej program co by mě převedl filmy s avi. na mp4 v rozlišení na Sciphone.. děkuju odměna 500credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Našel jsem tento: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/?g ... Ale nezkoušel jsem to, ale na tomhle servru by žádné nefunkční být neměly. EDIT: Podle recenzí by to mělo fungovat skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Máš pm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 WinAVI MP4 Converter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.