cjakub Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Zdar, kedze som tu nenasiel temu na pokec o tejto supr hre tak teda zakladam :) viem ze je to uz starsia hra no ja som sa k nej dostal az teraz a presiel som ju za par dni. Len tak pre zaujimavost ak niekto prinnyho presiel, kolko prinnies si potreboval na zdolanie posledneho bossa? (Sir Sweet) ja som minul okolo 200 prinnies a trvalo mi to asi hodinu a pol.. nikdy som v zivote nemal taku bolest v ruke, dokonca aj dva dni potom som citil nasledky tejto hardcore hry :) a to som hral na normalnej obtiaznosti, na tu tazsiu si netrufam :D tak ak niekto hral alebo presiel nech sa podeli zo zazitkami 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ja sem to hral ale jenom chvilku. Dost mi vadil zpusob skakani :( takze sem se daleko nedostal....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Rekl bych ze je to snad aspon pro me nejlepsi plosinovka na psp hlavne ten soundtracks je vybornej co se tyce ma vyjit Prinny 2 nekdy v breznu tak tu na 100% vyzkousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.