Kruspe Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 zdar... hodil jsem si do psp gen-a kvůli nhl 07 na jiném mi nešlape... ale když tam chci dát gen-c ... tak to udělá vše jak má, ale pak tam stejně je gen-a ... není na to nějáká finta ? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 kdyz zapinaš nejaky gen tak drz L dokut ti nenajede menu pak dej instal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 děkuji mnohokrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 NHL nejede na 5.03GEN-C, totéž worms. Musíš teda přes GEN-A http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Přečti si "Duležité" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michael99 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Já mám taky GEN-C a NHL 2007 mi jede.....původně teda nejelo, ale stačilo použít eboot exchange 2.8 a funguje to naprosto bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kruspe
zdar... hodil jsem si do psp gen-a kvůli nhl 07 na jiném mi nešlape... ale když tam chci dát gen-c ... tak to udělá vše jak má, ale pak tam stejně je gen-a ... není na to nějáká finta ? díkec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.