raven Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Cau,mám novej počítač a chci si nainstalovat Itunes,kvuli synchronizaci...Nechci ale přijít o svoje mp3 v iphonu.Dá se nějak zkopírovat hudba z iphonu do pc?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K@o Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tady to jsi zkoušel? http://www.zive.cz/clanky/nechte-itunes-plavat-najdete-si-neco-lepsiho/sc-3-a-144987/default.aspx Jednou jsem to taky řešil pomocí Winampu... Je to už dýl, snad to bude ještě fungovat... P.S.: nejjednoduší by si měl zkopírovat mp3 z původního PC do nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Nebo myslím, že nějak jde zálohovat profil co máš v iTunes (?), pak jen dáš MP3 do novýho PC a jedeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
raven
Cau,mám novej počítač a chci si nainstalovat Itunes,kvuli synchronizaci...Nechci ale přijít o svoje mp3 v iphonu.Dá se nějak zkopírovat hudba z iphonu do pc?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.