tedysek Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 čau je tady nekdo kdo nema na psp go treba zadne hry a chtel by? já mám na svém učte 10 her (např assasins creed bloodlines atd)a tak vam nabizim ze nekdo muzete mit ucet se mnou ale je to cz ucet takze koupite nejakej kupon na ps store a pak zase ja atd:-D piste sem nebo PM nebo ICQ:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 ***REFRESH*** Platí to i pro lidi s PSP 2000/3000 s neflashnutelnou deskou.:-D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 a jak to ajko myslíš že budeme mít spolu učet s hrama a já ti za něj zaplatim a ty mi pošleš př.udaje tak to myslíš? co ten kupon co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 posílám pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 ***Stále platí*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.