Pechyus Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Jaká existují rizika při flashování xboxu 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 muzes dostat ban kdyz budes hrat hry po netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 riziko je, že pokud jsi blbec tak můžeš xko totálně zničit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 DAnte :D:D:D no a taky ti to nemusi vyreklamovat pokud ti nekdo nebo ty sam poskodi plombu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 No a právě to poškození mě zajímá. Jak velká je šance, že při pokusu o flash se mi xboxy rozbijí, popřípadě co se může pokazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 jak moc tomu rozumíš? skoro vůbec? tak to můžeš posrat téměř cokoliv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 no uz to ze si zalozil tenhle topic vypovida ze by si to na nekom mel nechat a nedelat to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Nedělej to sám, když nevíš přesně kam šáhnout a jak to rozmontovat, přínejmenším rozbiješ case, nebo ty kryty z boku xka. Tu plombu asi taky nesundáš bez újmy, pokud s tím nemáš zkušenost. Máš torxy a takovou vychytávku na rozdělání case ze zadu xka? (toto se dá ale nahradit nějakým vhodným tenkým plastem, který to nepoškodí) Já na to používám "X-360 Opening tool" Prostě se ti to opravdu nevyplatí, pokud s tím nemáš zkušenosti, naděláš si více škody než užitku. A to se samozřejmě bavím jen o rozebrání a složení xboxu. Co potom samotný flash ? Pokud s tím nemáš zkušenosti, riziko, že vyčteš, nebo blbě vyčteš klíč je velké. Takže jestli máš rád riziko (i v tomto směru) :) tak do toho běž..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 No ja bych to asi sam nedelal. Jen jsem chtel vedet, jestli se muze neco pokazit i u cloveka kterej to sice delal, ale nemusi mu neco vyjit. Nasel jsem tu tohoto Flashera: 1) Vilda 2) Pardubice okres Ustí nad Orlicí a okres Chrudim 3) 700,- 4) flash.Xbox360@email.cz Jeste jsem mu nevolal, tak nevite jestli je spolehlivy? Popripade neznate jineho flashera pobliz Litomyšle? Tento byl tak nejak nejbliz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 No ja bych to asi sam nedelal. Jen jsem chtel vedet, jestli se muze neco pokazit i u cloveka kterej to sice delal, ale nemusi mu neco vyjit. Nasel jsem tu tohoto Flashera:1) Vilda 2) Pardubice okres Ustí nad Orlicí a okres Chrudim 3) 700,- 4) flash.Xbox360@email.cz Jeste jsem mu nevolal, tak nevite jestli je spolehlivy? Popripade neznate jineho flashera pobliz Litomyšle? Tento byl tak nejak nejbliz. Doporucuju Kanalizatora ;) Dela flash vsech mechanik za 500 ;) je sice z prahy ale staci mu to poslat postou :) ja sam sem mu uz posilal 2 xboxe a vsechno v pohode... dokonce ti vypali jednu hru na ozkouseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Zas ale ty jo, se mi to moc nechce posilat postou. Rekneme to tak, ze s nima mam svoje zkusenosti a nevkladam do nich zrovna velkou duveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 můžu to poslat kontakt na maníka kterej ti to udělá za 500 + 3kč/km což znamená že přijede za tebou :) mě to vyšlo an 900 je s ním skvěly pokec kdyžtak napiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Absolutně nechápu, proč mu to nepošleš přes českou poštu. Balík pojistíš na částku, která se ti bude líbit a v případě ztráty nebo poškození prostě dostaneš peníze, na které to bylo pojištěno a hotovo. A že by se ztrácely zásilky? No z toho kvanta, které se odesílá přes českou poštu, to je úplně zanedbatelný počet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pechyus
Jaká existují rizika při flashování xboxu 360?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.