sQuell Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 čau lidi stáhl sem si tady na foru tu hru Saints Row 2 přes RS.com a nechce se spustit ... pise to Disc is unreadable. Pls poraďte co s tím,... vypaloval sem to 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 a na jakou značku dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQuell Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 bílý verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 to je divný... testoval jsi to před vypalováním v mulleteru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQuell Odesláno Říjen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 netestoval ani nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 jo kamos s tim mel podobnej problem musis si stahnout nejakej jinej rls tenhle bude nejspis poskozenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Jsem v prvni misi se sons of somedi a v posledni části mám zabít nějakého mr.gerry nebo tak nějak,jenže nevím kde je.Nevíte jak ho mám najít?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čus, chci se zeptat na něco..... Mám to skoro dohraný,ale jsou tam poslední dvě mise od Ultoru.Když chci dát tu misi tak je zobrazená jen na mapě a na místě nic není. V menu mi to píše že nemám dostatečnej respekt na spuštění další mise a v indikátoru respektu mám ležatou osmičku a už mi to vůbec nedává žádnej respekt. Tak že nevím jako jestli se tam ta mise objeví až udělám kotel aktivit či co? pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Nikdo nehrál SR 2 či co? pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Fakt tu není nikdo kdo dohrál SR 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 do pí*i asi to nikdo neví omg bež na google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.