netix Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čau,hele chvilku sem hledal něco na netu a najednou mi do očí práskla stránka s bezva samplama...tak sem zkusil udělat takovej song....chtěl bych slyšet váš názor...vím že to není nic moc,taky je to můj první beat....vím že mi tam nějaký místa neseděj ale to by se dalo ostříhat :) hlavně to kolem 1:40...chtěl sem do toho dohodit i nějakou acappelu,ale nakonec se mi zdálo že to je instrumentálně lepší... http://www.uloz.to/3611040/dj-netix-house-chaos.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 :D kdyby jsem na to mel tancovat tak bych asi furt zakopaval bylo tam hodne zbytecnych samplu celkove hodne preplacane, a obcas to do sebe moc nezapadalo jeste musis trenovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Tak jestli je to tvuj prvni beat tak docela dobry :) ja to sice neumim ale kamos se v tom trosec pohybuje a pri jeho prvnim beatu jsem musel vypnout bassy :D ale nekde to na sebe fakt nesedi...ale jinak good :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Jojo vím,trénovat budu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.