oZZe Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Zdravim, měl bych dotaz na 3D videa....dostali se mi do rukou 3D brýle (Anaglyfické, červená a modrá) a chtěl jsem teda zkusit nějaký video...začal jsem tímto videem na youtube ....jak sám ten chlap řiká, potřebujete pokaždé jiné brýle (pod videm je i na výběr verze, pro jednotlivý typy...mám pocit, že mě nesedlá správně ani jedna :D)...tak by mě zajímalo, jaké brýle jsou potřeba na filmy (v kinech se už dlouho používají začerněné brýle, podle toho cpo já vim, je s nima lepší podání barev....), btw nějaký warez forum, kde by měli filmy i ve 3D (pokud teda vubec vycházejí....PS.: ještě jsem četl o http://www.extrahardware.cz/nvidia-3d-vision-dlouhodobe-zkusenosti-s-3d-kitem nVidia 3D Vision, který má prý bezproblémnová podání a dokáže ''zobrazit ve 3D i to, co ve 3D dělané nebylo....aspon ve hrách'' (samozřejmě je problém s monitorem s dostanečnou obnovací frekvencí - na anaglyfické stačí standartních 60MHz, ne?).... <object width="873" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=5ANcspdYh_U&hl=cs_CZ&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=5ANcspdYh_U&hl=cs_CZ&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 čau, filmů ve 3d moc nevychází, většinou sou to takové ty krátké. jinak doporučuju shrek 3D, mouchy na měsíci 3D (dost dlouhý), teď mě nic dalšího nenapadá. jinak na tyhle 3d brýle(dvoubarevné) stačí 60Hz (60MHz = 60000 Hz a žádná taková tv asi neexistuje :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Filmů ve 3D moc není. Tento rok je ale ve znamení 3D, takže 3D na blu-ray brzo bude. Na tu technologii 3D, co stojí za to (se zatmavenými brýlemi) potřebuješ min. 120Hz. Ta technologie co tu máš je lidově řečeno na hovno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 V kinech mají nějaký lepší brýle, ale doma mají lidi většinou takový ty papírový jak má každý sklo jinou barvu. Dobrej fim ve 3D je např: Krvavý valentýn. Já to v těch papírových třeba moc 3D nevidim a po chvíli mě začnou bolet oči takže na to nekoukam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 já vim no....ale vysolit 4k za nvidia kit a dalších 7k za monitor, kterej navíc bude jenom hdready (ne fullhd)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Všechny "3D brýle" jsou polarizační a rozdíl mezi nimi je minimální. Já říkám domů nekupovat, další 3 roky to nemá význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 taky myslím, že nemá cenu... ty vyloženě papírové modro červené jsou fakt na hovno.. navíc se to vyplatí jen na velké obrazovce...ale opravdu VELKÉ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Koupit jeden ze 3 novejch módelů LED televizí od SONY a máš po problému:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 dík za typ :D .... mě mělo napadnout hned...sorry, že sem tu spamoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.