marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Nazdar,hele mam takovej problem na mém iphonu mi zniceho nic prestal jit zvuk v Ipodu, hry, a na videa ( když mi někdo volá tak to jde ) nevíte někdo co s tím ???? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Nastevení -> Ipod -> Limit zvuku. Sry za double post ... [deleted] Mam takovy problem.kdyz mi pride sms,tak se mi ve springboardu nezobrazi v cervenym krozku pocet neprectenych sms,jako treba u poctu neprijatych hovoru..nevite,v cem je chyba.? diky. nikdo nevite,v cem by mohla bejt chyba.? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 pořád to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 rozbitej reprak.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nácek.hacko Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 rozbitej reprak.? reprak bude v poho (dyz rika ze mu to normalne zvoni dyz mu nekdo vola) Skusil bych udelat restore firmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 a když udělám restore FW tak se mi vymaže JB??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Ano ... restorem přijdeš o jailbreak a i o všechny data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Ano ... restorem přijdeš o jailbreak a i o všechny data kua:cry: a co myslíš?? myslíš že to bude chyba v FW??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Nevim ... zkus nejdřív obnovit defaultní nastavení, když to nepomůže, tak udělej restore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Nevim ... zkus nejdřív obnovit defaultní nastavení' date=' když to nepomůže, tak udělej restore[/quote']defaultní nastavení=obnovit všechna nastavení???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 defaultní nastavení=obnovit všechna nastavení???? Jo, je to v nastavení-> Obecné-> Obnovit -> Obnovit všechna nastavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 dík moc kenny už to jde!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Nazdar,hele mam takovej problem na mém iphonu mi zniceho nic prestal jit zvuk v Ipodu, hry, a na videa ( když mi někdo volá tak to jde ) nevíte někdo co s tím ???? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts