xpe Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Kdyz prekonvertuju nejake video tak se mi neuklada s koncovkou .pmp , ale je to porad .avi a do nazvu se prida tmp. Nevite co s tim je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 ted nechapu, co to konvertujes za format a k cemu ti bude.. popis to bliz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 No kdyz konvertuju obycejne .avi na .pmp, tak se po prevedeni stane jen to, ze pribyde soubor zase s koncovkou .avi a ne .pmp .Proste se to prevede zase na .avi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 o PMP formatu slysim prvne.. k cmeu to potrebujes?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Tady mas neco o tom formatu http://console-forum.net/showthread.php?t=1045 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Tak uz to mam v .pmp ale nejde prehrat.Pouzivam PMPlayer Advance, to vlozene video najdu ale hlasi svou delku jako 00 sekund .Mam CF 3.40, takze tenhle player je jediny co mi jde (aspon myslim), ostatni co jsem zkousel mi to video v PSP nenasli.Nevi nekdo co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Pouzi avitopmp na skomprimovanie. V nom si nastav AVC/H.264 kompresiu a on ti spravi normalne *.pmp video. Na prehranie pouzi PMP Mod AVC v1.02M - K prehravac. Pojde ti to bez problemov, ale nezabudni pouzit komprimaciu AVC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Mam posledni problem.Kdyz v PSP zapnu PMP Mod AVC v1.02M-K , tak se po chvili zasekne a PSP se restartuje.Takze neni nejaky jiny prehravac na muj FW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 pockaj samotny prehravac ci ked pustis film. Pretoze ak ti to robi ked pustis film tak je to blbou kompresiou. Pouzi poslednu verziu AVItoPMP s volbou AVC a musi slapat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Hned jak pustim film, tak vsechno prestane reagovat a vypne se. Jinak pouzivam AviToPMP 1.2.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 jasne. Aj mne to robilo ked som pouzil zlu kompresiu. Uisti sa, ze si pouzil AVC nie divx alebo xvid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Tak uz vim, pokazde kdyz to prevadim tak je v tom dosackem okne napsany XVID. At davam co chci porad je tam XVID (i kdyz dam codec h264 , divx nebo xvid). Posli mi ten tvuj AVItoPMP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Tak jsem zacal prevadet pres MediaCoder a vsechno frci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xpe
Kdyz prekonvertuju nejake video tak se mi neuklada s koncovkou .pmp , ale je to porad .avi a do nazvu se prida tmp. Nevite co s tim je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts