L1ST3r Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 čaute koupil jsem flashli Xko ale prej na novější hry je potřeba nejnovější flash...) A já nevím ani jakej tam mám teď :-D jde tam třeba CoD5. Jak zjistím jakej tam mám flash ? A je jedno jaká je tam mechanika když už je to flasli ? Stačí to jen někomu dát a on tam nahraje ten nejnovější ? Protože sám si na to netroufám. Díky za odpovědi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 co zkusit tohle http://console-forum.net/search.php :idea::idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 verze fw se zjistí jenom tak, že se dvd mechanika xboxu napojí přes sata rozhraní na pc, dále už je to jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 čaute koupil jsem flashli Xko ale prej na novější hry je potřeba nejnovější flash...) A já nevím ani jakej tam mám teď :-D jde tam třeba CoD5. Jak zjistím jakej tam mám flash ? A je jedno jaká je tam mechanika když už je to flasli ? Stačí to jen někomu dát a on tam nahraje ten nejnovější ? Protože sám si na to netroufám. Díky za odpovědi :) Ked je aj starsi flash, tak sa nove hry mozu patchovat. A idu bezproblemov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 A nebo lze pouzit aktivacni DVD a pak budou novejsi veci take fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 A nebo lze pouzit aktivacni DVD a pak budou novejsi veci take fungovat. ano, použít aktivační disk je taky řešení, ale na novém fw už ti potom patchovane hry nepůjdou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud rozjedeš CoD5, která má Wave 3 a neni opatchovaná, znamená to, že máš firmware 1.51 a nebo vyšší ... jediný co mě napadá je obětovat jedno DVDčko, vypálit na něj nějakou hru s wave 4 a zkusit jestli pojede ... Myslim, že v tvym případě neni potřeba shánět flashera, aby ti nahrál novejší firmware, taky mam 1.51 a stačí mi to ;) Nevzpomínáš si náhodou, kdy ti ten flash udělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Pokud rozjedeš CoD5' date=' která má Wave 3 a neni opatchovaná, znamená to, že máš firmware 1.51 a nebo vyšší ... jediný co mě napadá je obětovat jedno DVDčko, vypálit na něj nějakou hru s wave 4 a zkusit jestli pojede ...Myslim, že v tvym případě neni potřeba shánět flashera, aby ti nahrál novejší firmware, taky mam 1.51 a stačí mi to ;) Nevzpomínáš si náhodou, kdy ti ten flash udělal?[/quote'] Tobě to třeba stačí, ale hodně lidem to stačit nebude a taky je nebude bavit si ničit disky patchováním (na 1.61 iXtreme již patchované gamesky nepojedou) a nebo neustále vkládat aktivační disk... dost otrava :roll: iXtreme 1.61 umí přehrát bez úprav wawe 4 a wawe 5. Čím dříve člověk přejde na novější firmware, tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 romiik, OT: opytam sa ta, ze aky najnizsi fw. sa da dat na nove mechaniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 trezzor: jaký má smysl tato otázka ? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Neviem, aky mas dovod na nu priamo neodpovedat. Protiotazka mi nic nenapoveda. EDIT: da sa na nove mechaniky flashnut napr. fw. 1.4? Dik za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Vyřeště si to přes PM .... smáznu to :P @Romiik: Pro tebe, jako flashera to samozřejmě neni problém si neustále aktualizovat firmware, ale on s tim nikdy nepracoval a pokaždý bude muset vysolit 500 za novej flasherovi. Patch pro něho bude momentálně mnohem jednodušší, pokud nebude chtít hrát online ... @L1ST3r: Písni mi PM, kdybys to chtěl otevřít ... locknu to //Romiiku, měl jsi vidět, jak to bylo dřív ... když byl modem Dante, Marek, Zavorka ... už byste měli všichni banána :D je tady strašnej bordel, promin. Bavíte se o tom jakej nejnižší firmware se dá nahrát na nový mechaniky a on se ptá jak pozná jakej má firmware :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 otázka je, co u tebe znamená pojem nové mechaniky. Ano dá se nahrát starší fw, proč by to ale někdo dělal mi není jasné. Leda že by měl třeba 50 patchnutých her na starší wawe, záleží podle toho na jaký kenny: ty jsi se nám s tím moderováním nějak rozjel, super, ale zase to nepřeháněj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts