Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čaute koupil jsem flashli Xko ale prej na novější hry je potřeba nejnovější flash...)

A já nevím ani jakej tam mám teď :-D jde tam třeba CoD5.

Jak zjistím jakej tam mám flash ? A je jedno jaká je tam mechanika když už je to flasli ? Stačí to jen někomu dát a on tam nahraje ten nejnovější ? Protože sám si na to netroufám. Díky za odpovědi :)

Odesláno
čaute koupil jsem flashli Xko ale prej na novější hry je potřeba nejnovější flash...)

A já nevím ani jakej tam mám teď :-D jde tam třeba CoD5.

Jak zjistím jakej tam mám flash ? A je jedno jaká je tam mechanika když už je to flasli ? Stačí to jen někomu dát a on tam nahraje ten nejnovější ? Protože sám si na to netroufám. Díky za odpovědi :)

Ked je aj starsi flash, tak sa nove hry mozu patchovat. A idu bezproblemov.

Odesláno

Pokud rozjedeš CoD5, která má Wave 3 a neni opatchovaná, znamená to, že máš firmware 1.51 a nebo vyšší ... jediný co mě napadá je obětovat jedno DVDčko, vypálit na něj nějakou hru s wave 4 a zkusit jestli pojede ...

Myslim, že v tvym případě neni potřeba shánět flashera, aby ti nahrál novejší firmware, taky mam 1.51 a stačí mi to ;)

Nevzpomínáš si náhodou, kdy ti ten flash udělal?

Odesláno
Pokud rozjedeš CoD5' date=' která má Wave 3 a neni opatchovaná, znamená to, že máš firmware 1.51 a nebo vyšší ... jediný co mě napadá je obětovat jedno DVDčko, vypálit na něj nějakou hru s wave 4 a zkusit jestli pojede ...

Myslim, že v tvym případě neni potřeba shánět flashera, aby ti nahrál novejší firmware, taky mam 1.51 a stačí mi to ;)

Nevzpomínáš si náhodou, kdy ti ten flash udělal?[/quote']

Tobě to třeba stačí, ale hodně lidem to stačit nebude a taky je nebude bavit si ničit disky patchováním (na 1.61 iXtreme již patchované gamesky nepojedou) a nebo neustále vkládat aktivační disk... dost otrava :roll: iXtreme 1.61 umí přehrát bez úprav wawe 4 a wawe 5. Čím dříve člověk přejde na novější firmware, tím lépe.

Odesláno

Vyřeště si to přes PM .... smáznu to :P

@Romiik: Pro tebe, jako flashera to samozřejmě neni problém si neustále aktualizovat firmware, ale on s tim nikdy nepracoval a pokaždý bude muset vysolit 500 za novej flasherovi. Patch pro něho bude momentálně mnohem jednodušší, pokud nebude chtít hrát online ...

@L1ST3r: Písni mi PM, kdybys to chtěl otevřít ... locknu to

//Romiiku, měl jsi vidět, jak to bylo dřív ... když byl modem Dante, Marek, Zavorka ... už byste měli všichni banána :D je tady strašnej bordel, promin. Bavíte se o tom jakej nejnižší firmware se dá nahrát na nový mechaniky a on se ptá jak pozná jakej má firmware :roll:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu